Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A pasik mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mennyi idő után szoktak előhozakodni a leánykéréssel?

Figyelt kérdés
2022. okt. 28. 00:23
1 2
 11/15 Katona Dius ***** válasza:
67%
A párom (mostmár férjem) nem is emlékszem,mikor hozakodott elő először az esküvő ötletével. Mindig mondtam, nem kell az, anélkül is simán elélünk együtt 70-80 évig. 10 év múltán voltam úgy,hogy egye fene.
2022. okt. 28. 07:11
 12/15 anonim ***** válasza:
16%

Mikor úgy érzik hogy a nő kiérdemelte hogy a férfi mellet éljen !

Rosszabb esetben a mikor kényszeritő helyzetek vannak, gyerek ,elhagylak amennyiben nem veszel el ,anyós nyelv .

2022. okt. 28. 07:23
 13/15 anonim ***** válasza:
95%

Exem 8 hónap után pedzegette - mindezt úgy, hogy együtt sem éltünk. Ha akkor kér meg, helyből nemet mondok, mert komolytalan az egész.

Aztán 1,5 év együttélés után ismét szóba került, de nem is értem, hogy gondolta, mikor a kapcsolatunk enyhén szólva sem volt jó (fel sem tűnt neki, hogy mekkora problémák vannak). Vicces, hogy ő a gyűrűvel tervezte "megoldani", én meg akkor már albérleteket nézegettem.

2022. okt. 28. 07:42
 14/15 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ, hogy ki milyen beállítottságú.

Bármilyen hihetetlen is, van aki egyáltalán nem akar megházasodni és a nélkül és képes ugyanúgy szeretni a társát és boldog lenni vele. Ugyanis ez nem kötelező.

Egyébként pedig, ezt a házasság témát, a hozzáállást, hogy ki akar és ki nem, ezt érdemes a kapcsolat elején tisztázni nem pár év múlva elkezdeni hisztizni miatta.

és jönni a hülye elméletekkel, hogy jajj ha nem vesz el, nem szeret...

2022. okt. 28. 08:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kortól is függ. Akik 14 évesen jönnek össze, azok sem házasodnak általában 22 alatt.

Mi megvárjuk a diplomázást mindenképp.

2022. okt. 28. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!