Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 28 év feletti eljegyzetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 év feletti eljegyzetlen nők! Ti nem vagytok irigyek azokra a nőkre, akiket már eljegyeztek?

Figyelt kérdés
Ők már előrébb tartanak az életben, ti meg csak éltek a nagy bizonytalanságban.

2022. okt. 23. 16:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
50%

19

Nem értem miről beszélsz. Lehet, hogy csak egy nő írta ki, akinek nagyon fontos a házasság. Miért érne bárki is többet a másiknál, csak mert hamarabb megtalálta az igazit? Én is rosszul vagyok már az ilyen emberektől, akik azt hiszik, hogy mekkora karriert értem el egy kis szaros házasság miatt. Minek bele látni minden szarba mindent? Vannak emberek akik szeretik egymást összeházasodnak egy család lesznek ennyi. Természetes emberi folyamat a szerelem. Nem olyan dolog, amire büszke kell lenni. Ilyen a gyerek születése is, sose értettem minek gratulálni.

2022. okt. 28. 09:19
 22/35 anonim ***** válasza:
49%

#21! Ha szerinted sem ér többet egy nő pusztán amiatt, mert mindössze kapott egy házassági ajánlatot (eljegyzett nőkről szólt a kérdés), akkor miért írtad, hogy minden válaszból süt az irígység? Mostmár hiába próbálsz szépíteni...

Egyébként nekem van egy olyan ismerősöm, aki azt gondolja, hogy rá mindenki irigy, de ezt olyan szinten képzeljétek el, hogy szerinte még az oktatója is. Nem házas, nem eljegyzett, semmi... Igazából ő sem tudja megmondani miért irigyek rá, de valamire tuti és szerinte minden nő. Én vagyok az egyetlen, aki szerinte nem irigy rá, állítólag ezért barátozik csak velem. Neki nagyon rossz gyermekkora és tinikora volt a szülei miatt, soha senki nem becsülte meg, valószínűleg innen ered az, hogy szerinte mindenki irigy (mert talán valójában ő volt irigy mindig is kiskorában azokra a gyerekekre, akiknek rendezett családi háttere volt - ezt a pszichológusa említette). Ezt csak azért írtam le, mert nem természetes érzés az, amikor valaki azt gondolja, hogy rá mindenki irigy. Nincs ilyen! Azért is jár pszichológushoz, mert többek között ez a dolog is megbélyegzi a mindennapjait, emiatt pl. nincsenek barátnői sem, csak velem beszél.

Biztosan vannak irigy emberek, de azt állítani, hogy mindenki irigy erre vagy arra a dologra, az picit beteges és én is úgy gondolom, hogy a többség a saját érzéseit vetíti ki másra, ergo valójában az ő élete (vagy lelki világa) rendezetlen.

2022. okt. 28. 09:57
 23/35 anonim ***** válasza:
58%

22

Valójában tényleg azok szokták azt gondolni, hogy irigyek rájuk, akiknek valami lelki bajuk van. Nővérem az pl. totál ilyen volt.

De ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek irigyek rám azok akiket nem jegyeztek még el. És mások folyamatos degradálása, mint hogy van kocsim, házam, pénzem csak nem jegyeztek el.Azoknak meg BIZTOS semmilyük. Na az pont azt mutatja, hogy igen is irigy emebrekről beszélünk a kommentelők között.

2022. okt. 28. 10:09
 24/35 anonim ***** válasza:
33%

23-as vagyok

Meg mennyi olyan emberrel találkoztam, akik azt gondolták, hogy valamit a házasságommal akarok felmutatni. Aztán mikor kiderült, hogy mennyi mindenem van meg köpni nyelni nem tudtak

2022. okt. 28. 10:14
 25/35 anonim ***** válasza:
82%

#24! Nem veszed észre, de nem csak a nővéred ilyen... Minden írásodnak az a lényege, hogy az emberek köpni nyelni nem tudnak, hogy neked mennyire tökéletes az életed. Ezt te csak beképzeled magadnak. Mármint azt, hogy mindenki veled foglalkozik. Ilyen sincs! Próbálj picit lazítani ezzel a dologgal kapcsolatban, mert ilyen dolgokat képzelni nem tesz jót a lelki egészségednek, már csak azért sem, mert kivel ezeket az elnagyolt dolgokat te valóban elhiszed, elkezd idegesíteni is a dolog. Te haragszol is, lehet érezni...

Igen, ha mindened megvan, akkor neked tényleg jó, de hidd el, hogy a te életed (vagy az én életem, vagy bárki más élete) az emberek 99%-át egyáltalán nem érdekli. Általában az emberek saját magukkal foglalkoznak, illetve vannak, akik kizárólag saját magukkal, de az már egy másik téma...

2022. okt. 28. 10:57
 26/35 anonim ***** válasza:
17%

25

jó hát túlpörgöm a dolgot, mostanában alig aludtam és fel vagyok pörögve, mint állat.

2022. okt. 28. 11:15
 27/35 anonim ***** válasza:
90%
31 voltam, amikor megkért 8,5 év után. Baromira rosszul esett látni, hogy körülöttem mindenkit megkérnek, kevésbé szép és végtelenül buta nőket is. Nem egyszer hallgattam a megjegyzéseket és a beszólásokat, hogy sz.rt se ér így a kapcsolatom, meg semmibe vesz a párom, minek vagyok vele? Hiába mondtam, hogy szeretjük egymást, és ezt az egyet leszámítva minden tökéletes, szépen élünk, nem hitték el és lesajnáltak. Főleg olyanok álltak belém, akiknek teherbe kellett esniük ahhoz, hogy megkérjék és elvegyék őket. Idén nyáron eljegyzett a párom, és tényleg megadta a módját (romantikus helyszín, gyönyörű és elegáns gyűrű, otthon a két családdal eljegyzési vacsora stb.), most azért kapom a megjegyzéseket, hogy ennyi idősen már minek, nevetséges 30-on túl esküvőt tartani meg hasonló szépeket és jókat.
2022. nov. 25. 12:42
 28/35 anonim ***** válasza:
79%
#27! Nem tudom ki mond neked olyat, hogy nevetséges vagy, hogy 31 évesen férjhez mész. Gondolom ezzel arra céloz, hogy öreg vagy, ami nem csak felháborító, hanem röhejes is. Úgy sejtem, hogy ezt valami 70 körüli ismerősök mondják neked, akik 15-18 évesen mentek férjhez és 31 évesen már megszülték a 8. pulyát is 😀 mert annakifején az volt a normális. Szerintem nyugodtan mondhatod nekik, hogy a 21. században (amin belül is már 22 ÉV eltelt) már nem módi kislányként férjhez menni, sőt, már rengetegen 30 felett köteleződnek el. Vagy, ha esetleg fiatalabbak mondják ezt neked, akkor gondolom egy kis faluból származol, ahol még manapság is divat 18 évesen férjhez menni a családi házból munka és diploma nélkül... 🙂 Hát igen... Vannak még ilyen maradi emberek. Szóval ne hidd, hogy ezzel téged minősítenek. Dehogyis! Vágj nekik vissza, hogy ti legalább éltetek és innentől 100%-ig a közös életre tudtok koncentrálni, kevesebb a veszélye annak, hogy valamelyikőtök kikacsintgat a kapcsolatból, vagy hogy elválnátok, ami sajnos felmérések szerint is jóval többször megtörténik, ha a házasságkötés elhamarkodott, illetve korai... 😀 Még az is lehet, hogy valaki magára tudja venni... Nyugodtan állj ki magadért!
2022. nov. 25. 14:11
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
#28 Tévedsz, megyeszékhelyen élek, kb. az összes ismerősöm városi, vagy az egyetemről ismerem őket, vagy a mostani munkahelyemről. Szóval nem egy zsákfaluban élő parasztasszonyokat kell elképzelni, akiknek másról sem szól az életük, mint hogy gyerekeket potyogtassanak, hanem diplomás, szellemi munkát végző, "értelmiségi" nők.
2022. nov. 26. 01:35
 30/35 anonim ***** válasza:
59%

Ezzel most azt sugallod, hogy eszerint igazuk van, bohóckodás 30 körül férjhez menni. Ahogy érzed... 😀 Azért remélem nem leszel túl szomorú az esküvődön... 😀 Hihetetlen, hogy vannak, akiket ilyen rosszindulatú emberek vesznek körül és te látszólag még adsz is a rosszmájú megjegyzéseikre. Én egyébként ilyet nem tapasztaltam és nem is hallottam még soha. Én 35 évesen mentem férjhez és soha senki még csak nem is célzott arra, hogy öreg lennék... Durva, hogy olyan emberekkel vagy körülvéve, akik nem veled örülnek, hanem beszólnak. Ráadásul még be is véded őket és inkább nekem támadsz, (aki a pártodon áll), hogy hogy merem őket leparasztozni. Ezt nem is értem, de mindegy is..

Jesszus...

2022. nov. 26. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!