Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 28 év feletti eljegyzetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 év feletti eljegyzetlen nők! Ti nem vagytok irigyek azokra a nőkre, akiket már eljegyeztek?

Figyelt kérdés
Ők már előrébb tartanak az életben, ti meg csak éltek a nagy bizonytalanságban.

2022. okt. 23. 16:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a kérdésben használt szavak arra engednek következtetni, hogy a Kérdező számára a legfőbb életcél férjhez menni. Anélkül szerinte egy nő "nem tart sehol", teljesen függetlenül attól, hogy mit ért el. Legyen már önértékelésed Kérdező! Kérlek hidd el, hogy eljegyzés/házasság nélkül is sokat érsz!!!!!!! Igenis teljes értékű vagy, nem attól fantasztikus az élet, hogy egy férfi megkérdezi hozzá mész-e (életed során több férfi is fog hazassági ajánlatot adni, meglátod!). Ahhoz menj hozzá, akihez tényleg szeretnél!!! Ne erre koncentrálj!

Tanulj, járj egyetemre, vagy tanfolyamokra, fejleszd magad, olvass sokat, segíts embertársaidon... stb.

Te (sem) egy háziasszony vagy és kész, hanem egy Nő és Neked saját döntésed és különálló életed van (kéne legyen) saját célokkal, ami RÓLAD szól és csak Rólad. Érted mit akarok mondani?

Félreértés ne essék, nekem is a szerepel a céljaim a házasság. De nem a fő célom.

Sírunk, hogy egyes férfiak semmibe veszik a nőket. Naná, hiszen mi alacsonyítjuk le saját magunkat többek között az olyan gondolkodásmóddal, hogy semmit sem érünk egy férfi nélkül.......

2022. okt. 24. 09:34
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Hová tartanak előrébb az életben?

Eljegyezték, wow, és az biztosíték bármire is? Hát, nem. Barátnőm 5 évig élt menyasszonyként nagy boldogan, mikor a pasija szakított vele, mert beleszeretett egy másik lányba (akit mellesleg el is vett 2 éven belül).

2022. okt. 25. 18:05
 13/35 anonim ***** válasza:
85%
#12! Tipikus. Előző nőjét évekig lebegteti, következővel 2 éven belül minden megvan.
2022. okt. 25. 19:46
 14/35 anonim ***** válasza:
87%
Ugyan miért tartanának előrébb az életben,nem is értem hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni. A másik ha te ebben méred az előrébb tartást, akkor ott a baj nem kicsi,nekem pl az az előrelépés az életben,hogy legyen házam, pénzem,egzisztenciám,hogy ne kelljen másoktól függenem. Aztán a házasság, eljegyzés még nem jelent semmit, nagyon sokan szétmennek, viszont ha valaki boldog a párjával most én arra miért legyek irígy, azzal nem leszek előrébb az életben ha másokra irígykedsk. Sose értettem az ilyen embereket,és sose irígykedtem senkire se, számomra ez rendkívül szánalmas és undorító ha valaki másokra irígykedik, ahelyett hogy a saját életével foglalkozna és azzal törődne. hogy előrébb jusson az életben.
2022. okt. 27. 22:51
 15/35 anonim ***** válasza:
79%
28 évesen már elvált voltam. Utána találtam meg a második férjem, ekkor már jó döntést hoztam. Az eljegyzés és házasság nem érdem és nem "előrébb tartasz" vele az életben. Ez nem valami verseny.
2022. okt. 27. 23:22
 16/35 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon régen - még jó 20 évvel ezelőtt voltam 28 éves - én is úgy gondolkodtam, hogy a "házasság a minden".

Közben rá kellett jönnöm: MOST ÉLEK IGAZÁN(!) hogy szabadon tudok találkozgatni KETTESBEN(!) a férfi barátaimmal!!! Vannak bókok, viccek, humorral átitatott jókedvű flörtölések. :)

NEM IS CSERÉLNÉK SENKI HÁZASSAL!!!

2022. okt. 27. 23:24
 17/35 anonim ***** válasza:
82%
25 vagyok, nincs kapcsolatom. Na most akkor mi van húzzam le magam a wc-n,vagy kössem fel magam? Ellenben hála a jóistennek van, saját házam,kocsim,pénzem,nem kell függenem senkitől.
2022. okt. 27. 23:28
 18/35 anonim ***** válasza:
10%
Már a kommentekből is lejön az irigység. Aki nincs eljegyezve egyből azzal jön, hogy neki van pénze, lakása, kocsija. Ki kell, hogy ábrandítsalak titeket. Nekem is megvan mindenem mégis házas vagyok 25 évesen. Ne irigykedjetek már ennyire...
2022. okt. 28. 03:43
 19/35 anonim ***** válasza:
86%

#18! Akkor te tényleg előrebb tartasz 😀 Csakhogy a kérdés nem erre vonatkozott, hanem azt sugallta, hogy akinek egy gyűrű van az ujján, az minden nőnél többet ér (azok közül, kiknek még nincs). Nem azt kérdezte, hogy mit szólunk ahhoz, hogy vannak nők, akiknek mindenük megvan és még házasok is...

Olvasd el újra a kérdést, mert úgy látom nem sikerült megérteni (érzékelni) a kérdező gúnyos kérdését, minek szándékosan lenéző, ámde bugyuta mondanivalója van. Senki sem nézi le azokat, akiknek tényleg mindene megvan!!! Ennyire nem lehet alacsony az EQ-d... EQ=érzelmi intelligencia, csak gondoltam leírom, mielőtt ezt is félreérted.

2022. okt. 28. 08:15
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Ha te így gondolod, amit írtál, meg kell mondjam nagyon szűk a látóköröd, s nagyon alacsony az önbecsülésed! 😃
2022. okt. 28. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!