Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 év feletti eljegyzetlen nők! Ti nem vagytok irigyek azokra a nőkre, akiket már eljegyeztek?
Igazából a kérdésben használt szavak arra engednek következtetni, hogy a Kérdező számára a legfőbb életcél férjhez menni. Anélkül szerinte egy nő "nem tart sehol", teljesen függetlenül attól, hogy mit ért el. Legyen már önértékelésed Kérdező! Kérlek hidd el, hogy eljegyzés/házasság nélkül is sokat érsz!!!!!!! Igenis teljes értékű vagy, nem attól fantasztikus az élet, hogy egy férfi megkérdezi hozzá mész-e (életed során több férfi is fog hazassági ajánlatot adni, meglátod!). Ahhoz menj hozzá, akihez tényleg szeretnél!!! Ne erre koncentrálj!
Tanulj, járj egyetemre, vagy tanfolyamokra, fejleszd magad, olvass sokat, segíts embertársaidon... stb.
Te (sem) egy háziasszony vagy és kész, hanem egy Nő és Neked saját döntésed és különálló életed van (kéne legyen) saját célokkal, ami RÓLAD szól és csak Rólad. Érted mit akarok mondani?
Félreértés ne essék, nekem is a szerepel a céljaim a házasság. De nem a fő célom.
Sírunk, hogy egyes férfiak semmibe veszik a nőket. Naná, hiszen mi alacsonyítjuk le saját magunkat többek között az olyan gondolkodásmóddal, hogy semmit sem érünk egy férfi nélkül.......
Hová tartanak előrébb az életben?
Eljegyezték, wow, és az biztosíték bármire is? Hát, nem. Barátnőm 5 évig élt menyasszonyként nagy boldogan, mikor a pasija szakított vele, mert beleszeretett egy másik lányba (akit mellesleg el is vett 2 éven belül).
Nagyon régen - még jó 20 évvel ezelőtt voltam 28 éves - én is úgy gondolkodtam, hogy a "házasság a minden".
Közben rá kellett jönnöm: MOST ÉLEK IGAZÁN(!) hogy szabadon tudok találkozgatni KETTESBEN(!) a férfi barátaimmal!!! Vannak bókok, viccek, humorral átitatott jókedvű flörtölések. :)
NEM IS CSERÉLNÉK SENKI HÁZASSAL!!!
#18! Akkor te tényleg előrebb tartasz 😀 Csakhogy a kérdés nem erre vonatkozott, hanem azt sugallta, hogy akinek egy gyűrű van az ujján, az minden nőnél többet ér (azok közül, kiknek még nincs). Nem azt kérdezte, hogy mit szólunk ahhoz, hogy vannak nők, akiknek mindenük megvan és még házasok is...
Olvasd el újra a kérdést, mert úgy látom nem sikerült megérteni (érzékelni) a kérdező gúnyos kérdését, minek szándékosan lenéző, ámde bugyuta mondanivalója van. Senki sem nézi le azokat, akiknek tényleg mindene megvan!!! Ennyire nem lehet alacsony az EQ-d... EQ=érzelmi intelligencia, csak gondoltam leírom, mielőtt ezt is félreérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!