Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Titeket nem irritált, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem irritált, hogy mindenki bamulni akarja a gyűrűt mint valami kiallitasi bábut?

Figyelt kérdés

Szeretem a gyurum.

De nekem az egész eljegyzes bensosegesebb volt annal, mintsem "kirakatba" rakjam az egészet.

És kivel kérik, hogy mutogassam, megmutatom, erre jönnek a kötelező "uuuuuuuu-k". Persze ilyen filmszeruen. Titeket ez nem irritált?

Ráadásul senkitől nem hallom őszintén, hogy "nagyon szep".

Ez a része nem érdekel, nem nekik kell tetszen, csak akkor minek nezegetik?

En soha senkiet nem bamultam, az ő dolguk.

2022. okt. 18. 18:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem raktuk ki sehova, az ember a családnak, barátoknak elmondja.

Sajnos a legközelebbiek is így reagálnak, miközben ez nekem nem egy ilyen uuuuuuuu lépés. Én ebből már kinőttem. Szerintem ez "kamaszos" hozzaallas.

És pont, hogy nem dicsérik szavakkal.

2022. okt. 18. 22:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

11

Ez van. Nemsokára találnak másik témát maguknak. AZ az 1-2 hetet meg kibírod.

2022. okt. 18. 22:45
 13/19 A kérdező kommentje:

Jogos, le fog csengeni.

Arra voltam kíváncsi erez-e így más is, vagy velem van a baj. :D

2022. okt. 18. 23:04
 14/19 anonim ***** válasza:
15%
Nincs veled semmi baj :) Egyesek jobban befelé élnek, mások jobban kifelé.
2022. okt. 19. 00:13
 15/19 anonim ***** válasza:
95%

Mi ezzel a gondod?

Az eljegyzés nyilván másoknak szól, ők meg a papírformára reagálnak, és nyilván hű meg hával a gyűrűre.

Ha házasodni akarnátok akkor az esküvőt szerveznétek! Hány éves, vagy, hogy ebből kinőttél?

2022. okt. 19. 00:47
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Neked valójában az a problémád, hogy úgy látod, hogy nem is tetszik nekik, csak illendőségből mondják, hogy "uuuuuuu". Azt írtad: "Senkitől nem hallom őszintén, hogy nagyon szép", valamint azt is kijelentetted, hogy "És pont, hogy nem dicsérik szavakkal." Na szóval! Neked valójában az a problémád, hogy az emberek nincsenek ténylegesen elájulva a gyűrűd miatt. Emiatt konkrétan vágsz itt egy anonim hisztit, eleinte úgy beállítva, mintha téged az zavarna, hogy nézik. Azt a k.... Te hány éves vagy??
2022. okt. 19. 07:46
 17/19 anonim ***** válasza:
92%

Voltaképpen senkit sem érdekel a gyűrűd, azért csak uuuu-znak rá, ennyi az egész.

Ha valaki eseményt csinál az eljegyzésből, mert fontosnak érzi, esetleg megosztja, vagy csak elmeséli boldog-boldogtalannak, akkor azt gondolják illik reagálni rá valahogyan és ennyire telik tőlük.

Nem tudom mit kell ezen kiakadni.

Nekünk eljegyzés sem volt, mert nem volt igény rá, így gyűrű sem, megbeszéltük, hogy összeházasodunk és annyi. De ha tartottunk volna eljegyzést, köves gyűrűvel, meg beharangozással, akkor nyilván nem csodálkoztam volna rajta, hogy mondanak valamit a gyűrűmre, meg látni akarják. Így működnek az emberek. Legalábbis kifele, mert voltaképpen senkit sem érdekel, mondjuk anyukádékon kívül, sem a gyűrűd, sem az eljegyzésed.

2022. okt. 19. 08:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk észre sem szoktam venni, hogy van-e valakin gyűrű.

Amúgy szerintem kicsit bemeséled, hogy mindenki veled és a gyűrűddel foglalkozik...

2022. okt. 19. 12:43
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Az utcán idegenek nézik?
2023. jan. 31. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!