Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 év feletti nők! Jegyeztek már el titeket?
Figyelt kérdés
2022. okt. 11. 18:06
A kérdező szavazást indított:
Igen 😃
Próbáltak, de nemet mondtam. 😅
Nem ☹️ Senki nem olyan hülye, hogy eljegyezzen.
42 szavazat
1/13 anonim válasza:
Nem. Az előző párommal 7 évig voltunk együtt, fel sem merült. A mostanival 10 éve, gyerekeink vannak, de már az elején tisztáztuk, hogy házasodni nem fogunk, így az eljegyzésnek sem lenne értelme.
2/13 anonim válasza:
Igen - házasság már nem lett belőle, mert végül szakítottunk.
3/13 A kérdező kommentje:
#1: Tehát az elejétől fel vagytok rá készülve, hogy ennek előbb-utóbb vége lesz.
2022. okt. 11. 18:20
4/13 anonim válasza:
3, ezt az összefüggést, honnan sikerült kiszopni?
5/13 anonim válasza:
Igen, augusztusban volt az eskűvőnk, februárban jön a baba.
30/N
6/13 anonim válasza:
Igen, de aztán 20 év múlva elváltunk.
7/13 anonim válasza:
Igen, jelenleg is jegyben járunk.
8/13 anonim válasza:
Igen, menyasszony vagyok 2 hete és 10 éve vagyok a párommal. :) Nyáron esküvő.
28/nő
9/13 anonim válasza:
Igen, 2018-ban volt az eljegyzés, 2019.07.17. örök dátum, ekkor volt az esküvőnk❤
36/N
10/13 anonim válasza:
Nem jegyeztek el, de azóta összeházasodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!