Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 110% bizonyossággal tudom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

110% bizonyossággal tudom, hogy a pasim vasárnap el akar jegyezni. Szerintetek mondjam neki, hogy tudom, vagy tettessem a hülyét? Szemtanúk is lesznek aznap, de ezt én mondtam neki régebben, hogy nem akarom, hogy kettesben legyünk mikor eljegyez.

Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 14:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem mondom el akkor. 5-ösnek látom rossz napja volt, remélem holnap jobb napja lesz.
2022. okt. 7. 01:55
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Hát én ha el nem is mondanám, de jelezném még egyszer a vasárnap előtt egy alkalmas pillanatban, hogy nem vagyok jó véleménnyel a közönség előtti eljegyzéseknek, mert nekem egészen mást jelent ez a dolog.

Aztán lesz, ami lesz. Amúgy 110%-ig sose legyél biztos benne. Így ha mégsem volt tervben, hogy megkér, akkor sem lesz kellemetlen.

2022. okt. 7. 08:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Eljegyzett vegul?
2022. okt. 9. 22:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet?
2022. okt. 9. 23:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam hogy pofáraesés lesz .:D
2022. okt. 10. 01:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, volt vasárnap eljegyzés??
2022. okt. 10. 14:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
vasárnapi eljegyzés engem is érdekelne :D
2022. okt. 10. 16:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha megfogadta az egyik válaszadó tanácsát, miszerint célozgasson még vasárnap előtt arra, hogy nem szeretne közönséget ha egyszer megkéri, akkor valszeg nem kérte meg és kitalál majd valami mást... Csak gondolom kellemetlen ide írni, hogy nem történt meg - viszont ebben az esetben az jó hír lenne, hiszen a pasi vette a lapot, hogy rossz ötlet a vasárnapi terv.

De azért én is szeretném tudni, nem pedig tippelgetni! 😀

Kérdező! Légyszi meséld el mi volt!!!

2022. okt. 10. 16:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak simán pofáraesés volt az egész :D
2022. okt. 10. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!