Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok, tényleg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, tényleg csak ez a baj?

Figyelt kérdés
tehát barátommal nagyon rég óta tervezgetjük az eljegyzést, meg minden, de elmondta, hogy eddig azért nem jegyzett még el, mivel fél hogy haverjai mit szólnak hozzá....szerintetek tényleg csak egy a baj?
2010. szept. 25. 13:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
lehet h én gondolkodok nagyon hünyén de sztem ez épp elég baj. Nem meg a haverjai előtt vállani vagy mi?
2010. szept. 25. 13:24
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Ezek után én nem is akarnék a menyasszonya lenni, ha attól parázik, hogy a haverjai mit szólnak hozzá...
2010. szept. 25. 13:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, ez csak kifogás sztem. Ha esetleg mégis így gondolja akkor meg elég gyerekes. Hány évesek vagytok?
2010. szept. 25. 13:26
 4/14 A kérdező kommentje:
ez szerintetek arra utal, hgy nem szeret igazán??? :(
2010. szept. 25. 13:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt mondta, hogy kicsit fél a szüleidtől, mert még fiatalok vagytok, akkor azt mondom oké...

De hogy a haverok véleménye fontosabb mint te... eléggé elgondolkodtató...

2010. szept. 25. 13:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Attól még lehet,hogy szeret, ez csak azt jelenti,hogy nem akarja elkötelezni magát.
2010. szept. 25. 13:31
 7/14 A kérdező kommentje:
igen...szüleimtől is kicsit fél...megértem....de amikor ezt el mondta hogy fél hogy mit mondanak a haverjai is...na akkor inkább nem szóltam semmit...
2010. szept. 25. 13:32
 8/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem a személyed miatt:) nem úgy értette..valószínűleg akkor nem mondta volna. hanem maga a házasság ténye. tudod a pasiknál ez máshogy van. elkötelezi magát satöbbi. szerintem ne vedd magadra inkább próbáld megérteni
2010. szept. 25. 13:41
 9/14 anonim ***** válasza:
77%
Ez nagyon tinédzser hozzáállás. Mennyi idősek vagytok most komolyan?
2010. szept. 25. 13:49
 10/14 anonim ***** válasza:
84%
Hogy mit szólna a haverjai úristen.. akkor vegye feleségül a haverjait.
2010. szept. 25. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!