Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyűrűt választanátok?
Párom előállt azzal, hogy szeretné megkérni a kezem, viszont az az elképzelése, hogy együtt elmegyünk az az ékszerboltba, kiválasztom a gyűrűt és ő megveszi..... Ugyan még nem kérte meg a kezem, tehát nem mondtam igent még /szeretnék/. De ha elvisz gyűrűt venni...., tanácstalan vagyok. Aranyat nem hordok, csak ezüstöt. Snassz, ha ezüstöt választok? Van még a fehérarany, mint opció, de mivel nincs kimondva, hogy eljegyzési gyűrű lesz, szerintem a vásárlás után kérne meg, így meg totál lehúzós lenne, ha az ezüstjeim mellé választanék egy fehéraranyat....
Hogy intéznétek ezt?
Ha szeretné megkérni a kezed, akkor mi más lenne, mint eljegyzési gyűrű? AZ ezüst nem olyan tartós, hogy évtizedekig hord.
Szerintem nyugodtan kérdezd meg, mennyit szán rá. Gondolom már együtt éltek, nem tabu téma a pénz.
Szerintem pont az a jó ebben a felállásban, hogy te választhatod ki. Ne random emberek véleményére hallgass az internetről - ha ezüstöt akarsz, vegyél ezüstöt, ha fehéraranyat akkor meg olyat.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy "nincs kimondva, hogy eljegyzési lesz". Te magad írod, hogy azzal akarja megkérni a kezed, tehát ki van mondva.
Nálunk is ez volt, én választottam ki. Én egy ezüstbe szerettem bele, cirkóniummal. Összvissz 9ezer Ft volt... de a világ legszebbje, imádom.
A karikagyűrűket titánból tervezzük, és nem csak az ára miatt.
Üssetek agyon, de én nem szívesen költök ékszerre százezreket. Szerintem nem ezen múlik a boldogság.
7
Nem ütünk agyon :) De akinek van pénze rá és szívesen teszi, miért ne tehetné?
Ezüstöt is hordanék, ha megtetszik.
Full nem érdekel, ha valaki szerint gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!