Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, ti a lánykérést hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti a lánykérést hogy szeretnétek jobban, ha ott vannak a számotokra fontos emberek, vagy ha nagyon spontán, esetleg lehet megtervezett is, de inkább csak ketten legyetek?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja már biztos vagyok benne, hogy szeretném megkérni a kezét, és kb 5-6 forgatókönyv is van, csak nem tudok még ebben dönteni, a barátnőit, húgát, anyját meg nem szeretném megkérdezni, mert az kb biztosan rosszul végződne a titoktartási képességük alapján 😅

Viszont már nagyon izgulok, szóval szeretném meglépni. Ő nem számít rá, mert ebben megegyeztünk egyszer, hogy nem szükséges. Vagyis úgy volt, hogy én sosem akartam, ő viszont nagyon szerette volna, ha rendes lánykérés és esküvő is lenne, de akkor úgy volt vele, ha én nem szeretném, akkor elengedi. Bennem viszont akkor fordult át a dolog, amikor ő ennyire megértő volt, hogy érte ezt is megtenném. Viszont nem tudom ilyen helyzetben mi a jobb, mert ha ketten vagyunk, az romantikusabb, ha a család és a barátok is ott vannak, akkor viszont azonnal megoszthatjuk az örömünket (egyedül a régimódi eljegyzés az, ami nekem annyira nem jönne be, amikor mindent megterveznek, és mindenki mindent tud, az fura, én mindenképp szeretnék ebben meglepetést). Mondjuk a leszervezés is nehezebb a második opciónál, meg a lenukás is, de ez kb mindegy mert biztos vagyok benne, hogy megoldjuk így is, de inkább az érdekelne, hogy melyik lehet nagyobb élmény. Azt már látom előre, hogy nem fogok így se, úgy se aludni előtte, de hát most se megy az izgalomtól 🤣 Ami még nagyon érdekelne, ha személyes történeteket is írnátok, és hogy milyen volt nektek, tetszett így? Vagy lehetett volna máshogy? A fiúk véleménye is érdekelne, meg az, hogy hogy éreztétek magatokat, izgultatok nagyon, mennyire voltatok biztosak, halogattátok, illetve ti melyik verziót választottátok?

31/F és 28/L

2022. aug. 7. 04:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
48%

#19 Jah igen, miattam vannak háborúk, betegségek meg minden egyéb sorscsapás a világban 🤣

#20 Olvasd már el a kérdést, mielőtt károgni kezdesz. Főleg ezt a sort: "Ami még nagyon érdekelne, ha személyes történeteket is írnátok, és hogy milyen volt nektek, tetszett így?" Le mertem írni a személyes történetemet, ahogy a kérdező kérte, hűha... De téged az zavar, hogy nekem van ilyen történetem, neked meg nincs, és ezzel a hozzáállással nem is valószínű, hogy lesz.

2022. aug. 14. 21:30
 22/22 anonim ***** válasza:
84%

#21! Állítsd már le magad, senkit nem érdekel a hisztid! Bekattantál?

Menj már innen!

2022. aug. 14. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!