Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindent előre megtervezett, vagy csak így jött ki és véletlen volt, hogy pont én?
Van egy férfi aki gyakran betér abba a pékségbe ahol dolgozom, szerintem tetszem neki mindig kedves és mosolyog, általában megdicséri hogy ha más frizurám van vagy új ruhában vagyok.
Egyszer beszéltük kolléganőmmel, hogy mindig megdöglünk a melegtől és nincs semmi jégkrémes a közelben, ezt hallotta is, majd legközelebb mikor csak én egyedül dolgoztam hozott 1 jégkrémet, hogy hallotta, hogy jól esne nekünk a melegben,. aztán megkérdezte meddig dolgozok, mondom 5-ig, rögtön mondta h pont addigra végez ő is, megkérdezte hol lakok, mondja pont arra kell mennie , aztán én éhes is voltam, mondta h ő is nagyon éhes és elvitt vacsizni, tudta azt is, hogy azt a fajta éttermet szeretem a legjobban,
De azt nem lehet látni h éppen ki dolgozik a pékben mert minden nap más dolgozik és 2 műszakba járunk és nem is lehet belátni az ablakon, de pont akkor volt nála minden, ja és ilyen minyon is volt nála pont 1 darab ez a sárga ami megy most a mozikban.
21/N
Szerintem úgy gondolhatta, hogy vagy te vagy vagy nem, ha nem akkor megeszi egyedül azt a fagyit, a minyont meg odaadja egy kisgyereknek.
Dehogy abba a városba csak miattad ment az is tuti,.
Tutira tetszel neki elég egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!