Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így kérte meg a kezem emiatt nemet mondtam. Jogos?
40
És mi van, ha azt mondom, hogy nem minden a nő igényeiről szól? :D
(Nőként kérdezem)
Márpedig jogos elvárás egy rendes lánykérés. Tudnia kellett volna, hogy te szeretnél gyűrűt. Nem nagy dolog szerintem venni egyet, ha elvileg boldoggá akarjuk tenni a párunkat. Van 100k alatt is csomó szép.
Nekem is az a vágyam, hogyha megkérik a kezemet, akkor az mesébe illő legyen. Mert ilyen vagyok. Ha nem sikerül úgy az eljegyzés, ahogy a fejemben van nagyjából (úgy értem, azok a módok, ahogy számomra romantikus, többféle lehetőség is van), akkor nem marad meg annyira katartikus élménynek, de nem szakító ok. Pl szerintem fontos mérföldkő egy kapcsolatban, amikor a felek először kimondják, hogy szeretlek. A mostani barátommal is teljesen romantikus volt. Viszont egy korábbi exem képes volt az első csókunk után 3 nappal MESSENGEREN elmondani. Oké beleszerettem és együtt voltunk még egy évig, de attól még megfosztott egy fontos élménytől. Jöhet a lepontozás és hogy ti nem vennétek el ennyi információ alapján, nyugi nem is kell :)
48
Ha valaki 5 évig van együtt egy "bunkó olcsójánossal", akkor aligha igényes nő. Ha pedig a sráccal nem volt semmi probléma eddig, akkor aligha érte meg a lánykérés módja miatt elutasítani a házassági ajánlatot.
Ez nem meseország, és mi nem vagyunk diznihercegkisasszonyok. Az élet nem tökéletes, a párunk nem tökéletes és mi sem vagyunk tökéletesek. Aki képes 5 évi kapcsolatot felrúgni egy ilyen semmiség miatt, az nemhogy házasságra, de még csak egy komoly párkapcsolatra sem érett.
Mindent attól függ, ki hogy magyarázza a dolgokat, hogy milyen a személyisége.
Egyeseknek ez egy spontán lánykérés, ami szimpatikus számukra.Mások meg úgy látják, hogy ez komolytalan viselkedés, semmilyen szándékot nem fejez ki.Én az utóbbiakkal értek egyet.A minimum amit a férfi tegyen meg, hogy készüljön az eljegyzésre, tervezzen, gyűjtsön rá pénzt, úgy álljon a nő elé.Ez sokkal komolyabb partnert és szándékot feltételez, mint egy semmibe nem kerülő, ha úgy vesszük, tét nélkül feltett kérdés.A házasodás jobb helyeken egy komoly dolog, életre szóló döntés.Ehhez egy komoly, stabil partner kell, aki tud előre tervezni, küzdeni, beleteszi az időt, az energiát, lehet rá számítani.
Egyébként ahogy eddig észrevettem, az ilyen "spontán, laza vagyok" emberek az élet minden területén ilyenek.Nem lehet rájuk számítani, sem többet elvárni tőlük.A lustaságukat, az igénytelenségüket, a megbízhatatlanságukat mindig erre fogják, hogy ők olyan szabad lelkűek.Akinek ez bejön, az biztos boldog lesz egy ilyen férfi mellett.
Másnak meg a komolyabb férfiak tetszenek, hát olyat kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!