Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így kérte meg a kezem emiatt nemet mondtam. Jogos?
#100! Tudom, hogy nem elfelejtette, hanem letagadta, úgy is fogalmaztam, hogy "azt hazudta, hogy nem emlékszik" 😀 Mert hazudta...... Most vagy szégyellte magát, hogy akkora paraszt volt, hogy gyűrű nélkül részegen, vagy egyáltalán sose venne el és ezért tagadta le. Nem tudni, azt majd az idő eldönti... De igen, egyetértek, ezért mondtam, hogy az ilyen gyűrű nélküli random bekérdezés (józanul, vagy 3 sör után, teljesen mindegy), komolytalan. Ha a kérdező pasija komolyan gondolta volna, akkor másnap gyűrűvel (akár egy 10.000 forintossal) megkérte volna, de mint látjuk, náluk sem történt ilyen, hiába pontozgattok minket lefelé...
2022. aug. 17. 15:56
Ez a piásan megkért, majd úgy csinált mintha nem emlékezne, ez amúgy mikor történt? Csak azért kérdezem, amit írsz, hogy majd az idő eldönti. Mert amúgy igaz.
2022. aug. 17. 15:59
Nem tudom pontosan, 2-3x is volt ilyen. Még csak másfél éve élünk együtt.
2022. aug. 17. 16:18
Csak hogy írjak valamit kb. fél, nagyon max 1éve, de pontosan tényleg nem tudom.
2022. aug. 17. 16:19
Értem, végül is 1,5 éve éltek együtt, annyira nem is sürget gondolom téged sem a házasodás gondolata. Na meglátod...
2022. aug. 17. 16:20
Hát én már adnám... 😀 De persze pasiknál ez (általában) sajnos később érik be. Egy felmérés alapján egy házasodni akaró nő másfél után már várja a nagy kérést, a pasiknak ezzel szemben kb. 3 év után jut eszükbe KOMOLYABBAN a lánykérés gondolata. Ez egy nagy átlag, nyilván vannak kivételek és nagy eltérések, de azt látom, hogy tényleg sok kapcsolatban így van. Mondjuk bevallom én 3 évig nem akarnék várni... Szerintem nem is fogok, mert mindketten 30 felett vagyunk, legalább a szándékot mutassa (gyűrű), hogy velem képzeli el, nem csak elvan, mint a befőtt, aztán majd lesz valami... A házasságot nem sürgetném, nekem a szándék (lánykérés) lenne fontos beláthato időn belül, hogy tudjam nagyjából, merre tart az életem..
2022. aug. 17. 16:25
Mi 40+-osok vagyunk már. Jó 1 év együttélés után kérte meg a kezemet a férjem, 1,5 évre rá most májusban volt az esküvőnk, így összesen kb 3 év ismeretség után. Öregeknél már gyorsan megy;)
Persze, jó lesz tudnod, érdemes-e időt, energiát áldoznod a kapcsolatba.
2022. aug. 17. 16:32
Dehogy vagytok öregek, csak az ember már van annyira érett es tapasztalt 40 felett, hogy pontosan tudja mit akar és milyen nőt/férfit akar maga mellé. Már nincs helye a "jaj nemtom mit akarok" infantilis gondolatoknak. Nincs min gondolkodni sok évig és nincs már az "ejj ráérünk arra még" hozzáállás sem. 🙂 De már 30 felett is jóval gyorsabban megérik az elköteleződés gondolata, mint huszonévesen.
Amúgy valaki milyen jól elvan, hogy pontozgat minket lefelé, tök mókás 😂 Egyem a szívét a kis megkeseredettnek.
2022. aug. 17. 18:35
Biztosan szép élete lehet... irigység az csúnya betegség
2022. aug. 17. 19:33
Kapcsolódó kérdések: