Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan tudjam meg a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudjam meg a barátnőm gyűrűméretét, ha 1 gyűrűje sincs és még soha sem hordott gyűrűt? F

Figyelt kérdés
El szeretném jegyezni hamarosan. És mindent titokban szeretnék csinálni a nagy pillanatig. De hogyan tudjam meg azt, hogy mekkora gyűrű kell neki?

2022. júl. 11. 19:38
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nézd meg a te gyűrűméretedet, aztán érintsd össze a tenyeredet az övével egy megfelelő pillanatban, és saccold meg az alapján, kb. mekkora lehet. Így könnyű lesz állítani rajta később, mert nem lősz nagyon mellé. Nagyon sok ékszerboltban eleve úgy árulják őket, hogy vagy blokkal visszamehetsz cserélni nemcsak a meghatározott, kötelező időn belül, vagy egyszer ingyen szűkítik/tágítják pontosan amiatt a probléma miatt, amiről te is írsz.
2022. júl. 11. 21:18
 12/41 anonim ***** válasza:
84%
Ha budapesti vagy, ajánlom az Ékszerpalotát, párom ott vette nekem a gyűrűt, és ingyen korrigálják a méretet, ha szükséges.
2022. júl. 11. 21:32
 13/41 anonim ***** válasza:
84%
A cérnás, fonalas ötlet jó, azzal könnyen megvan a gyűrű belső kerülete, ez alapján az ékszerész pontosan tudni fogja a méretet. Én is így rendeltem gyűrűket az internetről, próba nélkül mind passzolt.
2022. júl. 11. 21:54
 14/41 anonim ***** válasza:
88%

"Egy darab cérnát az ujja köré fonsz míg alszik, és megjelölöd hogy a hosszát, a cérnát ráméred egy vonalzóra, és meg is lesz a gyűrű belső kerülete."

először én is ezzel próbálkoztam. rohadt macerás, ugyanis vagy nem szorítod elég jól oda a cérnát és nagyobb kerületet fogsz mérni, vagy elég jól odaszorítod, viszont fel fog tőle ébredni

"Tedd mellé a te kezedet és a kisujjadat nézd meg mennyivel vastagabb a gyűrűsujjánál ,vagy vékonyabb!"

nekem végül ez jött be. alvás közben. annyi kiegészítéssel, hogy nemcsak a kisujj jöhet szóba jöhet, valamint ujjpercek (pl. ami gyűrű neked első ujjpercig menne fel, az neki végig)

2022. júl. 11. 23:52
 15/41 anonim ***** válasza:
67%
Nekem igazítottak gyűrűt de nagyon ügyetlenül, nem lett szép, nem is szeretem viselni már így. Jobb ha passzol a méret, de biztosan vannak ügyesebb ékszerészek is.
2022. júl. 12. 00:17
 16/41 anonim ***** válasza:
85%
Lepontozódtam ugyan /#9 vagyok (20:02)/ de megismétlem mert van ékszerész rokonom: kis korrekciót igenis tud végezni egy szakavatott ékszerész egy gyűrűn. Akár ismét le is pontozhattok.
2022. júl. 12. 07:48
 17/41 anonim ***** válasza:
88%

Kiindulásnak egy átlagos női kézen egy 52es gyűrűvel nagyon nem lehet melléfogni, legalábbis oly módon nem, hogy igazíthatatlan legyen.

Szóval ha nincs extrém pici, vagy hatalmas lapát keze, ez legyen a kiindulási alapod.

39N

2022. júl. 12. 09:34
 18/41 anonim ***** válasza:
87%
a cérnázáshoz javaslom, hogy az ízületnél mérj, de a legjobb, amit a 17-es ír.
2022. júl. 12. 11:45
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Egyik trükk sem pontos.

Ha lenne is gyűrűje, az sem biztos, hogy azon az ujján hordja, vagy hogy ugyanolyan vastag.

Nézz körül, van olyan bolt, ahol egy utólagos méretezés alapból benne van az árban.

2022. júl. 12. 12:12
 20/41 anonim ***** válasza:
94%

16

Én vagyok az elrontott gyűrűs, nem én pontoztalak le :D Ez itt egy ilyen műfaj. Én elhiszem, hogy vannak jó szakemberek, vagy jobb minőségű ékszerek, amikkel szebben lehet dolgozni, hát az enyém pont nem olyan volt.

De azért képzeld el, hogy kinek van kedve rizikózni egy drágább gyűrű esetén ami esetleg élethosszig tart.

2022. júl. 12. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!