Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyűrű kellene?
Kb annyit tudok egy eljegyzésről hogy a bal kezemet érinti, nagyon nem a stílusom a gyűrű és a családban sem hord senki. Van erre szokás hogy pl ezüstnek vagy aranynak kell lennie? Hasonlítania kell az esküvői gyűrűre? (amiről szintén nem tudok semmit, az esküvői csak arany lehet?)
Nem nagyon akarom hogy erre költsön párom, nagyon maximum egy huszast szánnék rá de inkább 10 ezer alatt. Sosem hordtam aranyat, nem is annyira tetszik. Ezüstöt meg mindig elhagyom, főleg fülbevalóim voltak eddig meg nyakláncom de mivel elhagytam őket, ezért maradt az orvosi acél. Gondolom az nagyon gáz lenne ha orvosi acél gyűrűt venne vagy nem? Mert néztem neten gyűrűket és hát kb egyik sem tetszett, csak egy meteoritmintás ezüst színű karika, tök egyszerű de tetszik... Szabad olyat? Vagy nagyon mindegy mostanság hogy mivel jegyeznek el? Nekem mindegy, csak tetszen, viszont azt sem akarom hogy lenézzenek vagy megszóljanak. Csak emiatt teszem fel a kérdést hogy van olyan anyag ami elsőbbséget élvez vagy lehet orvosi acél is akár?
Vagy szerintetek érdemesebb ezüstöt vagy fehéraranyat venni kicsit drágábban? Ha igen akkor csak egyszerű standard karika lesz, viszont az nem tetszik annyira mint az a meteorit mintás.
Ha ez fontos a döntést illetően a személyiségemről annyit hogy kettős; sportos és nőies felváltva, tetkók meg pc-k vannak de egyébként olyan katolikus lánykának nézek ki. Nem szeretem a nyálas romantikát sem a feltűnőséget.
Hol lenne legjobb ha megkérné a kezem? Nyaraláson? Vagy valami szép helyen a természetben? Teljesen sötét vagyok ebben a témában, még sosem agyaltam rajta... Párommal viszont komolyak a szándékaim és azt sem szeretném ha pár éven belül elkopna a gyűrű (bár nem hordanám sokat) mert a mostani orvosi acél fülbevalóim drasztikusan elszíneződtek és elkoptak 3-4 év alatt. Ezüst meg gondolom jobban bírja. Vagy nem?
9-es ez egy jó tipp, megfogadom és ez lesz! Köszönöm!
10-es igazából a helyszín tényleg mindegy, csak ne legyek középpontban több tucat ember előtt mert ciki lesz miközben ebőgöm magam és pl ők tapsolnának. Na azon kívül akár egy disznóól mellett is lehet, nekem mindegy. :') És köszönöm a jókívánságot is, így már képbe kerültem kicsit és nyugodtabb is vagyok.
Sokszor rástresszelek apró dolgokra, igaz az időpont megvan de annyira szétszórt vagyok hogy aznap mire oda jutunk tuti elfelejtem... És akkor biztos meglepődök, volt már ilyen. Ezért páromat sem zavarja ha tudok pár dologról vagy iránymutatást adok, mert komolyan olyan feledékeny vagyok hogy sokszor arra sem emlékszem 5 perccel ezelőtt mit akartam csinálni. Várom azért egyre jobban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!