Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számíthatok leánykérésre?
Amit leirtal, abban minden benne van. Mondta mar neked, hogy veled szeretne elni, es babat is szeretne majd, de fel. Nem tudja eldonteni meg pontosan, hogy mit is akar.
Szerintem ne eldd bele magadat a karacsonyi eljegyzesbe, nehogy megse legyen, es akkor csalodni fogsz.
Szeresd a parodat, es majd amikor elegge biztos lesz a dolgaban, akkor megkeri a kezedet. Ne felejtsd el, hogy a ffi-ak mashogy vannak bekotve, mashogy gondolkodnak.
Felesleges ezen gondolkodni, szeresd hogy o is szerethessen!
Hát nem lehet hogy egy elözö csajtol maradt gyürü? Vagy a nagymamié volt valaha? mert elég furi hogy vesz egy gyürüt és eldugva tartja hónapokig.
Èn mondtam a páromnak ne merje Karácsonykor megkérni a kezem, mert az olyan mintha sporolna az ajándékon. Tessék ajándékot venni aztán megkérni a kezem.
Én szeretem így is a páromat, ha eljegyez, ha nem:) Csak túlságosan kiváncsi vagyok...:)Az eljegyzésre meg nem számítok túlságosan, pont azért hogy nehogy csalódás érjen. Még a nyáron vártam, de nem történt meg, úgy vagyok vele azóta, hogy egyszer majd csak megteszi:) de azért ott motoszkál a fejemben, nem tudom kiverni:)Biztos, hogy nem régi barátnőé vagy nagymamáé a gyűrű.Korábban nem találkoztem vele, újnak tűnik a gyűrű is, a doboz is. És néha odatol egy-egy ékszerbolthoz, ahol hasonló gyűrű van, hogy tetszik-e...
Engem a karácsonyi leánykérés nem zavarna, nem vagyok ajándékfüggő:):P De várok türelemmel... Tudom, hogy másképp működnek a pasik.
Amint írtad szeretitek egymást és a jövőt is veled tervezi, így igen számíthatsz a lánykérésre,...de ne várd annyira mert elveszti a varázsát:)
Én szilveszterkor az éjjféli pezsgős pohárban találtam meg a gyűrűt:)
Én is épp szilveszterre gondoltam, hogy talán éjfélkor...:) De tényleg ne éld bele túlzottan magad. Már én jártam úgy, hogy vártam karácsonykor a leánykérést, de nem jött, csak majd következő nyáron. És nagyon csalódott voltam, sírtam is sokat magamban.
Sok boldogságot!
Szerintem akkor fogja megkérni, ha nem leszel túl kíváncsi. S hidd el, akkor váratlanul fog érni, és még jobban fogsz örülni. :)
Egy pasinak ezek a dolgok mindig döcögősebben mennek. Még kicsit gondolkozik, húzza az időt, elfelejti stb. :)
Igen, én is úgy gondolom, hogy akkor, ha nem leszek kiváncsi:) CSak nehéz...
de köszi a hozzászólásokat:) Maradok a fenekemen csendben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!