Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Számíthatok leánykérésre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számíthatok leánykérésre?

Figyelt kérdés
Június elején találtam egy eljegyzési gyűrűt a fiókban. Azóta számtalan lehetőség lett volna, hogy odaadja. Nyaraláskor megkérdezte mikor keljünk egybe. Nemrég beszélgettünk erről, kiderült, hogy ő fél kicsit. Ugyanakkor szokta mondogatni, hogy velem akarja leélni az életét és babát akar majd. Plusz a nyáron azt mondta még az idén megkéri, de titok mikor, hol és hogyan. Számíthatok leánykérésre szerintetek? Ha fél miért vett gyűrűt ki tudja mikor... Tudom, hogy nem ismeri senki a páromat, így nehéz válaszolni erre:) De nem tudok senkivel sem erről beszélni, mert párom nem tudja, hogy megtaláltam, elkiabálni meg senkinek sem akarom...Csak izgatott vagyok:)
2008. dec. 17. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
lehet hogy kerácsonyra tartogatja,nekünk is akkor volt,az esély megvan rá
2008. dec. 17. 10:20
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Amit leirtal, abban minden benne van. Mondta mar neked, hogy veled szeretne elni, es babat is szeretne majd, de fel. Nem tudja eldonteni meg pontosan, hogy mit is akar.

Szerintem ne eldd bele magadat a karacsonyi eljegyzesbe, nehogy megse legyen, es akkor csalodni fogsz.

Szeresd a parodat, es majd amikor elegge biztos lesz a dolgaban, akkor megkeri a kezedet. Ne felejtsd el, hogy a ffi-ak mashogy vannak bekotve, mashogy gondolkodnak.

Felesleges ezen gondolkodni, szeresd hogy o is szerethessen!

2008. dec. 17. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

Hát nem lehet hogy egy elözö csajtol maradt gyürü? Vagy a nagymamié volt valaha? mert elég furi hogy vesz egy gyürüt és eldugva tartja hónapokig.

Èn mondtam a páromnak ne merje Karácsonykor megkérni a kezem, mert az olyan mintha sporolna az ajándékon. Tessék ajándékot venni aztán megkérni a kezem.

2008. dec. 17. 12:13
 4/9 A kérdező kommentje:

Én szeretem így is a páromat, ha eljegyez, ha nem:) Csak túlságosan kiváncsi vagyok...:)Az eljegyzésre meg nem számítok túlságosan, pont azért hogy nehogy csalódás érjen. Még a nyáron vártam, de nem történt meg, úgy vagyok vele azóta, hogy egyszer majd csak megteszi:) de azért ott motoszkál a fejemben, nem tudom kiverni:)Biztos, hogy nem régi barátnőé vagy nagymamáé a gyűrű.Korábban nem találkoztem vele, újnak tűnik a gyűrű is, a doboz is. És néha odatol egy-egy ékszerbolthoz, ahol hasonló gyűrű van, hogy tetszik-e...

Engem a karácsonyi leánykérés nem zavarna, nem vagyok ajándékfüggő:):P De várok türelemmel... Tudom, hogy másképp működnek a pasik.

2008. dec. 17. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Amint írtad szeretitek egymást és a jövőt is veled tervezi, így igen számíthatsz a lánykérésre,...de ne várd annyira mert elveszti a varázsát:)

Én szilveszterkor az éjjféli pezsgős pohárban találtam meg a gyűrűt:)

2008. dec. 17. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Én is épp szilveszterre gondoltam, hogy talán éjfélkor...:) De tényleg ne éld bele túlzottan magad. Már én jártam úgy, hogy vártam karácsonykor a leánykérést, de nem jött, csak majd következő nyáron. És nagyon csalódott voltam, sírtam is sokat magamban.

Sok boldogságot!

2008. dec. 17. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem akkor fogja megkérni, ha nem leszel túl kíváncsi. S hidd el, akkor váratlanul fog érni, és még jobban fogsz örülni. :)

Egy pasinak ezek a dolgok mindig döcögősebben mennek. Még kicsit gondolkozik, húzza az időt, elfelejti stb. :)

2008. dec. 17. 16:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen, én is úgy gondolom, hogy akkor, ha nem leszek kiváncsi:) CSak nehéz...

de köszi a hozzászólásokat:) Maradok a fenekemen csendben:)

2008. dec. 18. 19:32
 9/9 anonim válasza:
Tudom ez a kérdés már régi, de végül hogy alakult?
2010. aug. 8. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!