Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » El szeretném jegyezni barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El szeretném jegyezni barátnőmet. 22 évesen màr teljesen rendben lenne, ugye? Ő idén lesz 31 éves.

Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 00:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
50%

#20:

Nekem az a fura, hogy apakomplexusos kérdésnél ez senkinek nem merül fel problémaként.

2022. márc. 3. 11:25
 22/31 anonim ***** válasza:
81%

21. Mert sajnos ha a férfi az idősebb 10 évvel, vagy többel, az megszokottabb. Ez az oka.

Nálunk is volt 2-3 balfsz aki egy ideig beszólogatott, miután összejöttünk a férjemmel, pedig csak 3,5 évvel vagyok idősebb nőként, no de a mienk mindegyikük kapcsolatánál régebb óta tart, szóval na, az ilyeneknek csúnyán visszanyalt a fagyi.

2022. márc. 3. 11:32
 23/31 anonim ***** válasza:
85%
Én azt mondom ameddig egészségesen meg tudjátok kergetni egymást a ház körül, vagy be a sunyásba addig nincsen baj.
2022. márc. 3. 11:36
 24/31 anonim ***** válasza:
59%

#22:

Igen, gondoltam.😅 Engem csak a kettős mérce zavar, hogy az egyik kérdésnél 26 év van a férfi javára, azt még üdvözítik is (tudjuk, kik😂), de itt pedig baj ez a 9 a nő javára.

Nem mintha ilyen kapcsolatban élnék, vagy vonzana a dolog. Szimplán az zavar, hogy az egyiket - ráadásul ugyanaznapi kérdés alatt - a magaslatba emelik, a másik pedig valami olyan dolog, ami mindenképpen negatív. Pedig itt aztán nemcsak valami fétis kiélése a téma, hanem mondjuk egy kisbaba is…

2022. márc. 3. 12:09
 25/31 Gebrie válasza:
34%
Mindenki nyugodjon le! Csak dicsekedni akart!:) Ha igaz akkor sok bóldogságot, nem kell mindenkinek megfelelni, Ti érezzétek jól magatokat a többiek meg csak irigykedjenek!!
2022. márc. 4. 04:32
 26/31 anonim ***** válasza:
89%

Itt nem a korkulonbseg a lenyeg, hanem hogy teherbe ejtette a baratnojet, es a gyakorin kerdezi meg, hogy rendben lenne e az eljegyzes. A gyerekvallalashoz nem kerted az oldal hozzajarulasat, a lanykeresnel miert? Raadasul felnott emberek vagytok.

Azt mar meg sem kerdezem, miert nem a baba elott kerted meg a kezet.

2022. márc. 5. 08:54
 27/31 anonim válasza:
8%
Tényleg nem szerencsés, ha a nő idősebb 10 évvel, mert egy 50 éves pali jó esetben még egész tűrhetően néz ki, viszont egy 60 éves nő csak a legritkább esetben. Igaz, ilyenkor meg jöhetnek a 10 évvel fiatalabb nők!
2022. márc. 6. 13:09
 28/31 anonim válasza:
0%
27/27 ez a NAGY igazság, saját tapasztalat!!!!
2022. márc. 7. 11:08
 29/31 anonim válasza:
Ha mindenképp, akkor miért kérdezed?
2022. márc. 7. 11:12
 30/31 anonim ***** válasza:
14%

#27:

Nyugaton lehet, Magyarországon viszont a harmincasok már elég leéltek tudnak lenni mindkét nemnél…

2022. márc. 7. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!