Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretném jegyezni barátnőmet. 22 évesen màr teljesen rendben lenne, ugye? Ő idén lesz 31 éves.
Kérdező, ne törődj velük, sok incel van itt, akik irigykednek rád, ennyi.
Legyetek boldogok! :)
Nő voltam. Nem, fordítva sem okés, ráadásul 30 múltam párhónappal, fel nem fogom, hogy korombeli nő hogy érezheti úgy, hogy egy majd 10 évvel kevesebbet élt(ez idő alatt ugye nem változott, nem fejlődött a személyisége) ember hogyan lehet lelki párja.
Szex oké, azt el tudom képzelni, sok a perverzió, ez még nem is annyira vészes, de lelki kapcsolat, szerelem 10 évvel fiatalabbal? Ráadásul ebben a korban? Ez már nem oké. És a fiatalabb fél úgy érzi engedély kell neki összekötni valakivel. Ez még sokat ront az amúgy sem okés dolgon.
Azért 9 év korkülönbség teljesen elfogadott manapság, csak általában a férfi az idősebb. Itt meg nem. Na bumm.
Nyugodtan jegyezd el kérdező, sok boldogságot!
Rendben van persze, a ti dolgotok. Az én férjem is 22 volt mikor összeházasodtunk.:) Bár én nem voltam terhes( isten ments).
De ne azért nősülj mert felcsináltad, azért nem kell elvenni mert terhes. Csak ha tényleg ezt szeretnétek. Egyáltalán megtartja? Megbeszéltétek már mi lesz a terhességgel?
"Mi azzal a baj, ha valakinek idosebb baratnoje van?"
Belegondoltál, mi lesz 20 év múlva? (Hamarabb itt lesz ám, mint gondolnád!) Őt utoléri a menopauza, te meg férfierőd teljében leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!