Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Érdemes így együtt maradni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes így együtt maradni?

Figyelt kérdés

A barátommal majdnem másfél éve vagyunk együtt. Mind a ketten 18 évesek múltunk. Sok bennünk a közös, viszont egy komoly témában egyáltalán nem értünk egyet, ami a házasság. Én mindig is fiatalon szerettem volna férjhez menni és elköteleződni olyasvalaki iránt akit nagyon szeretek. Iránta így érzek viszont a közelmúltban felhoztam neki ezt a témát és bevallottam hogy számomra már 2-3 év múlva esedékes lenne, szóval amikor 20-21 évesek leszünk. Erre a válasza az volt hogy számára az nagyon korai és ő csak 7-8 év múlva, azaz 25-26 évesen tudja elképzelni az eljegyzést és a házasságot. Óriásit csalódtam és szörnyen elkeseredtem amikor ezt kijelentette, valamint kételkedni kezdtem hogy akkor vajon tényleg szeret-e engem. Azóta azon agyalok hogy mégis mi tévő legyek. Már az beigazolódott hogy ő azt a vágyamat, hogy fiatalon menjek férjhez, nem tudja kielégíteni. Én tényleg szeretem őt de azt gondolom hogy egy kapcsolat akkor lehet boldog és hosszútávú ha a felek egyetértenek az élet nagyobb kérdéseit illetően, köztük a házasságban is.

Szerintetek várjak hogy hátha idővel megerősödnek az érzelmei irántam és hamarabb megkéri a kezem, vagy inkább még viszonylag rövid idő elteltével minél hamarabb vessek véget ennek a kapcsolatnak?

2022. jan. 16. 12:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
88%
Igaza van, miért kéne 21 évesen a büdös nagy semmire házasodni?
2022. jan. 16. 19:10
 22/25 anonim ***** válasza:
89%

Térjünk vissza erre a problémakörre akkor, ha majd 4-5 éve együtt lesztek mindketten 26 év felett, és majd akkor mondja azt a pasi, hogy 7-8 év múlva akar esküvőt meg gyereket 😂. (True story)

Egy 21 éves az még bőven taknyos, már nem azért, hogy megbántsalak. Még ha te érettebb is vagy a korodnál, azért a 30 alatti srácok még nagyon éretlenek ehhez. Aki érettebb személyiség, az is inkább a tudatosságát arra használja, hogy felépítse a karrierjét, gyüjtögessen, stb…nem pedig házasságon meg gyereknevelésen gondolkozik. Lehet persze olyat is találni, de az nagyon ritka eset most, ahogy én látom.

2022. jan. 17. 12:10
 23/25 anonim ***** válasza:
92%

Ha ismerném a barátodat, figyelmeztetném, hogy minden alkalommal húzzon gumit, amikor együtt van veled. Mivel semmi életcélod nincs az életben, csak valakinek (akárkinek) a feleségének lenni, gondolom előbb-utóbb felcsináltatod magad, hogy elvegyenek.

A kérdésre a válasz: vess véget a kapcsolatnak. Hadd legyen esélye a srácnak egy normális lányt találni maga mellé.

2022. jan. 17. 18:01
 24/25 anonim ***** válasza:
86%
Arra egyébként kíváncsi lennék, miből szeretnéd, hogy elvegyen? Honnan lenne 21 évesen pénze gyémántgyűrűre jó nagy kővel (hogy instán, tiktokon kitudja még hol tudj vele villogni), meg hatalmas, fényes esküvőre (mint a vajnatimcsikének vagy a rogánbarbikának volt)? Anyuci meg apuci adná nektek a zsebpénzt, abból gondoltad? :D
2022. jan. 17. 18:05
 25/25 anonim ***** válasza:
38%

Kinek mi. Ahogy érzed.

Én nem hiszem, hogy együtt maradnék vele. 7- 8 év múlva meg majd talál más kifogást.

Ha 1-2 év után nem akar velem házasságot, akkor később sem, én meg nem várok arra évekig, hogy a pali gyártsa a kifogásokat, és 8 év utàn találja ki, hogy mégse akar házasodni, nekem meg elmegy a fiatalságom egy jövőtlen kapcsolatban.

Viszont ti elég fiatalok vagytok. Mi kicsit idősebbek voltunk mikor összejöttünk a férjemmel, 21-24 évesek, és 1,5 év után össze is házasodtunk. Ha 18 lettem volna, akkor 3-4 év kapcsolat rendben lenne szerintem is, de 7-8 év nekem személy szerint túl sok lenne még így is.

2022. jan. 21. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!