Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Érdemes így együtt maradni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes így együtt maradni?

Figyelt kérdés

A barátommal majdnem másfél éve vagyunk együtt. Mind a ketten 18 évesek múltunk. Sok bennünk a közös, viszont egy komoly témában egyáltalán nem értünk egyet, ami a házasság. Én mindig is fiatalon szerettem volna férjhez menni és elköteleződni olyasvalaki iránt akit nagyon szeretek. Iránta így érzek viszont a közelmúltban felhoztam neki ezt a témát és bevallottam hogy számomra már 2-3 év múlva esedékes lenne, szóval amikor 20-21 évesek leszünk. Erre a válasza az volt hogy számára az nagyon korai és ő csak 7-8 év múlva, azaz 25-26 évesen tudja elképzelni az eljegyzést és a házasságot. Óriásit csalódtam és szörnyen elkeseredtem amikor ezt kijelentette, valamint kételkedni kezdtem hogy akkor vajon tényleg szeret-e engem. Azóta azon agyalok hogy mégis mi tévő legyek. Már az beigazolódott hogy ő azt a vágyamat, hogy fiatalon menjek férjhez, nem tudja kielégíteni. Én tényleg szeretem őt de azt gondolom hogy egy kapcsolat akkor lehet boldog és hosszútávú ha a felek egyetértenek az élet nagyobb kérdéseit illetően, köztük a házasságban is.

Szerintetek várjak hogy hátha idővel megerősödnek az érzelmei irántam és hamarabb megkéri a kezem, vagy inkább még viszonylag rövid idő elteltével minél hamarabb vessek véget ennek a kapcsolatnak?

2022. jan. 16. 12:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
20%
*kimutatta
2022. jan. 16. 13:04
 12/25 anonim ***** válasza:
20%
*keményen
2022. jan. 16. 13:10
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Igen fejezd be vele a kapcsolatot, meg az utána következő 5 herceggel is, aki nem akar egy év múlva elvenni 😃
2022. jan. 16. 13:16
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
Tanuláson járjon még az eszed!!! Hány szakmád van amiből annyit keresel, hogy egyedül is megélj? Mennyi félretett pénzed van az összeköltözéshez, házassághoz? Korodnál sokkal gyerekesebben gondolkozol.
2022. jan. 16. 13:22
 15/25 anonim ***** válasza:
90%

Miért, ha szerinted most szakítasz, akkor ki fog 2-3 év múlva feleségül venni?

Maximum akkor leszel feleség ha bejönnek az idősebb pasik, ha meg tudsz fogni egy 25-30 éveset az talán elvesz majd feleségül pár éven belül. Egy barátnőmmel is ez volt, 19 évesen 27 éves párja lett, 22 évesen feleség, 23 évesen már anyuka lett.

Úgyhogy hajrá, mert egy 18-19 éves fiúval ez nem fog menni, maximum akkor vesznek el, ha idő előtt felkoppintanak. :)

2022. jan. 16. 13:23
 16/25 anonim ***** válasza:
86%

Ebben semmi meglepő nincs. Sok esetben a férfiak meg 25-26 évesen SEM akarnak megházasodni. Egyszerűen kitolódott ez a dolog. Kitolódik a tanulás, jól fizető munkát sem olyan könnyű találni, biztosítani a szükségleteket egy családnak, manapság már nem olyan mint anno, amikor bár nem volt nagy a színvonal de szinte biztos volt, hogy valami lesz. Sőt kötelező volt.

Szóval semmi meglepő nincs abban, hogy valaki 20-21 évesen, szinte gyerek fejjel nem akar házasodni.

Akkor erre azt tudom mondani, keress egy olyan korú pasast aki akar.

A bátyám amikor 22 volt összejött egy csajjal, aki akkor volt kb 20 éves, neki ő volt az első komoly barátnője. 1 évet voltak együtt, és az nagyon látszott a lányon, hogy meg akart állapodni, házasság, gyerek stb. Tesom erthető módon nem akart. 1 évet voltak együtt.

Eltelt kb 4 év, most láttam nemrég hogy a csaj (aki most kb. 24 éves, pontos korá nem tudom) ferjhez ment és már terhes, a férje már 30as. Nincs ezzel baj. Felnőttek.

Csak akkor egy olyan embert kell keresni, aki kielégíti az igényeidet.

2022. jan. 16. 13:49
 17/25 anonim ***** válasza:
81%

Inkább 40-45 éves lesz az a pasi, aki gyorsan meggyűrűzi, aztán teherbe is ejti, nehogy meggondolja magát és le tudjon lépni.

Ismerek ilyet én is, ő 22 évesen már elvált nő volt, pár hónapos gyerekkel. Aztán pár hónapon belül újra menyasszony. Ezeknek mindegy, hogy kivel, csak eljegyzés meg esküvő legyen. 💍🤷‍♀️

2022. jan. 16. 13:51
 18/25 anonim ***** válasza:
75%
Na, már nem is mer ide írni a Kérdező.
2022. jan. 16. 14:07
 19/25 anonim ***** válasza:
81%
#17 Mondjuk az én barátnőm azóta 29 évesen már két csodaszép kislány boldog anyukája, és még mindig a 8 évvel idősebb férjével van... :) Én nem szeretnék ennyire rosszindulatú lenni, ha fiatal feleség akar lenni, szíve joga. De nagyon rossz helyen keresi a boldogságot, ha tényleg azt gondolta, hogy majd egy 18 éves srác elveszi pár éven belül... :) Ehhez egy komolyabb pasi kell. Annak idején 20 évesen nekem is volt egy 30 éves párom, aki pár hónap alatt oda akart költöztetni a lakásába és esküvőről meg gyerekről álmodozott, csak én például nem szenvedtem ilyen ambícióktól, hogy 21-22 évesen házasodjak, úgyhogy nem sokáig húztam az idejét.
2022. jan. 16. 14:25
 20/25 anonim ***** válasza:
94%
Majdnem másfél ève vagytok együtt..18 évesek vagytok..Milyen házasság, mucikka?
2022. jan. 16. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!