Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes még együtt maradni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még együtt maradni, ha fellángolást érzünk más iránt?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy több éves kapcsolatban, de még házasság előtt jön egy harmadik fél, aki iránt akár hónapokig tartó fellángolást, szinte szerelmet érez az ember. Fizikai megcsalás még nem történt, de vágyik rá.

Ilyenkor (a fellángolást érző szemszögéből) mindenképpen szakítani érdemes, mert ha ilyen gondolatok felmerülnek, akkor nem amellett az ember mellett vagyunk, akivel érdemes összekötni az életünket;

Vagy fellángolás minden hosszú kapcsolatban előfordulhat, csak az a lényeg, hogy ezt felismerve dolgozzunk a kapcsolaton és visszataláljunk a párunkhoz, aki ettől még lehet az "igazi".

2021. okt. 17. 09:10
A kérdező szavazást indított:
Szakítani kell, ahol ilyen érzés felmerül, az nem az igazi.
Nem feltétlenül kell szakítani, csak megoldani a problémákat. Ez előfordulhat egy kapcsolatban, ettől még lehet ez az igazi.
40 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%

Fellángolás mindig is lesz. Viszont ha egy egyébként jól működő kapcsolatot emiatt felrúgok, akkor rövid időn belül észre fogom venni, hogy ez az új se jobb semmivel, sőt. Oda belemagyaráztam valamit, ami nem is volt ott.

Persze lehet váltani. Ha a régi kapcsolatban már nem érzem jól magam, akkor ajánlott. De ha a kapcsolat jó, akkor nem váltanék.

2021. okt. 17. 09:19
 2/20 anonim ***** válasza:
58%

Inkabb olyan emberrel erdemes házasodni aki ezeket a dolgokat már ismeri es tudja magában kezelni.

A fellángolas az uj varázsa is ugyanugy elkopna.

Aki nem elég tapasztalt es megkavarja az agyát egy ilyen dolog azzal nem érdemes kezdeni.

Idosebbekkel es tapasztaltabbakkal erdemes hazasodni. Akiknek már ugy nincs uj a nap alatt. Megtapasztalták már milyen megcsalni vagy megcsalva lenni, az ujnak a varázsát es hogy aztan kiderul a másik se jobb semmivel sőt esetekben rosszabb is, mindenen már tul vannak es tudják hogy mi vár rájuk egy kapcsolatban.

Hogy igen vannak kisertesek es igen meg is csalhatná a párjat ha akarja, de ő ebbe már "beleunt" nem ez kell már neki.

2021. okt. 17. 09:34
 3/20 anonim ***** válasza:
60%

Ott ahol 5-10-15-25-50 év elteltével nincs fellángolás az hazudik, minden hosszabb kapcdolatban előfordul egy ilyen időszak.

A hosszabb kapcsolatokhoz, hátlzasságokhoz akaraterő is kell, akrni kell szín vinni a hétköznapokban, minden nap játalszadozni, új dolgokat kipróbálni, egy kis változatosságot vinni, apró ajándékokkal meglepni egymást. Persze csak addig kell a régit erőltetni amíg mindkettő akarja, ha valamelyik fél már nem szeretne dolgozni rajta, ott halott az ügy.

2021. okt. 17. 09:34
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

*parkapcsolatban mindegy. Ha marad marad ha megy megy.

Tapasztalateszerzes van csak.

Valamiert azt hittem házasság a kerdes.

2021. okt. 17. 09:35
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet ezt így kijelenteni. Az előző párommal 8 évig voltam együtt, mikor megismertem a férjem. Eleinte azt hittem fellángolás, küzdöttem is ellene, próbáltam megjavítani azt a kapcsolatot, de semmi értelme nem volt, mert akit fellangolásnak akartam hinni, ő volt az igazi szerelem.
2021. okt. 17. 09:56
 6/20 anonim ***** válasza:
97%
Ha igazán beleszerelmesedsz egy 3. félbe, akkor a kapcsolatodnak nem sok jövője van. Azon kell elgondolkodni, hogy amit a 3. iránt érzel, olyat éreztél e valaha is a jelenlegi párod iránt.
2021. okt. 17. 10:31
 7/20 anonim ***** válasza:
24%
6#magasabbrol nagyobbat lehet esni is.
2021. okt. 17. 10:44
 8/20 anonim ***** válasza:
80%
Lehet! De nem mindenki akarja langyos vízben leélni az életét! Ezt mindenki döntse el maga!
2021. okt. 17. 10:51
 9/20 anonim ***** válasza:
33%

A fellangolas is elmulik.

Aztan ujra es ujra vált egy ujabb es ujabb miatt?

2021. okt. 17. 11:18
 10/20 anonim ***** válasza:
32%
8, Hosszú idő után a forró víz is kihűl.
2021. okt. 17. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!