Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes még együtt maradni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még együtt maradni, ha fellángolást érzünk más iránt?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy több éves kapcsolatban, de még házasság előtt jön egy harmadik fél, aki iránt akár hónapokig tartó fellángolást, szinte szerelmet érez az ember. Fizikai megcsalás még nem történt, de vágyik rá.

Ilyenkor (a fellángolást érző szemszögéből) mindenképpen szakítani érdemes, mert ha ilyen gondolatok felmerülnek, akkor nem amellett az ember mellett vagyunk, akivel érdemes összekötni az életünket;

Vagy fellángolás minden hosszú kapcsolatban előfordulhat, csak az a lényeg, hogy ezt felismerve dolgozzunk a kapcsolaton és visszataláljunk a párunkhoz, aki ettől még lehet az "igazi".

2021. okt. 17. 09:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Az nem gáz ha megtetszik más és azt mondod magadban hogy hú, de jó pasi, vagy de jó csaj, de ha ez már úgy érzed szerelem, akkor az döglött dolog. El sem tudom képzelni hogy hazamenjek úgy a páromhoz, hogy közben másba vagyok szerelmes. Vagy a másik az igazi, vagy a kapcsolatod egy nulla.
2021. okt. 17. 11:19
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Nálam is volt egy fellángolás, igaz, az akkori kapcsolatom már úgyis halott volt. Ott is hagytam az újért, akibe olyan szerelmes lettem, mint még soha. Pár hét alatt kiderül, hogy mekkora tévedés volt. Úgy hazudott, mint a vízfolyás, nagyon jó színész volt, amit persze az elején észre sem vettem. A pénzügyi kultúrája nulla volt, jövőt nem lehetett vele építeni.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a szerelem intenzitása nincs egyenes arányban azzal, hogy mennyire lesz jó a kapcsolat.

2021. okt. 17. 11:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki úgy hazudik magának, ahogy akar.
2021. okt. 17. 11:53
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem az a lényeg, hogy házasság előtt vagy után, hanem hogy hány éves kapcsolatban.
2021. okt. 17. 13:07
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Attól függ, hogy elkötelezett vagy-e a párod iránt. Ha igen, leépíted magadban ezt a dolgot, ha nem, hagyod elburjánzani. Egy kapcsolathoz akaraterő is kell, attól van értéke.
2021. okt. 17. 18:02
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, nem is gondoltam, hogy ennyire egyenlő lesz az állás. És érdekes, hogy a hosszabb válaszok szinte kizárólag a maradás mellett érveltek.

Voltam ilyen helyzetben, de a kérdés most elméleti egyébként, egy beszélgetés ihlette, ezért nem is szeretnék pontosabb részleteket kikötni. Szerintem is befolyásolja a jó döntést a kapcsolat hossza, hogy milyen volt kezdetben, mik a problémák, de még az érintettek személyisége is.

Én személy szerint a megjavítást választottam, és úgy érzem jól döntöttem, de igazából nem telt el még annyi idő azóta, hogy ezt minden ketséget kizáróan mondhassam el. Az már az én esetemben is elvált, hogy a másik nem lett volna jobb, neki is vannak hibái, olyanok, amiket kezdetben nem láttam.

2021. okt. 18. 21:09
 17/20 anonim ***** válasza:
53%

16-os nem mindenkinek egyforma a helyzete, van akinek a megjavítás a jobb, van aki boldog volt mert nem a régit választotta volt ilyen válasz is. Nem fogsz egységes választ kapni, ez alapján a szavazás szerintem felesleges,mert mindenkinek mas tényezők befolyásolják a döntését.

De nem hinném, hogy azzal nyugtatták volna magukat, hogy a másik nem lett volna jobb, mert neked is lehetnek hibáid mint ahogy a párodnak is, de minden embernek van hibái.

Szerintem ne ezzel akard nyugtatni önmagadat. A szerelem nem arról szól, hogy egyik jobb mint a másik, vagy a másik nem lett volna jobb. A szerelem nem cipő, sem az ember.

Amúgy úgy nehéz választ adni ilyen kérdésre,ha nem írsz semmit, magyarán más a válasz egy fellángolás de nem ismered a másikat személyesen csak külső tényezők alapján ítélsz, és más a válasz egy személyes kontaktnál, ahol beszélsz is a másikkal.

2021. okt. 28. 18:10
 18/20 anonim ***** válasza:
31%

A langolas akkor szokott elmulni, ha beteljesul. Ez felrelepes, de utana ugyanugy szereti az ember a parjat.

Az elfojtott vagyakozas frusztraciot szul, ingerultseget a masik irant es egy soha nem mulo platoi vagyodast.

2021. okt. 28. 18:30
 19/20 anonim ***** válasza:

18-as a kérdező sem tudja mit akar.

Egy ilyen helyzetbe azt kell elsokent nézni hogy kit szeret a hibái ellenére is. Nem azt hogy melyik a jobb mint egy cipő.

Ez hibás gondolkodás. Fellángolás meg csak akkor lehet ha volt egy szerelem ami elmult aztan mégis fellángolt. Fogalmi zavarok vannak.

Ha azt irta volna hogy erős vonzódást érez a harmadik iránt akit nem tudjuk hogy csak szokta látni vagy személyesen is beszélnek. Nem mindegy.

2021. okt. 28. 19:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Még nem vagy házas és vágysz egy másik iránt semmi esetben ne házasodj.Lép tovább!Ne Ted tönkre a mostani"párodat"és magadat sem!Itt még hála az égnek lehet korrigálni úgymond büntetlenül
2021. okt. 29. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!