Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretném jegyezni a barátnőm, nem korai?
Utolsó előtti! xD Azért a te eseted elég egyedi, általában fordítva szoktak ezek a dolgok elsülni!
Kérdező, ne jegyezd még el, de már elegen megmondták előttem! Mi is 4 évesek vagyunk, és amikor a barátom 1 év után pedzegette, tiszta ideg lettem. Hallani sem akartam róla, sok nőt megijeszthet ez a szándék ilyen kevés idő után!
Szia!
Szerintem is még korai lenne (a ti esetetekben), hiszen a lány azt mondta, hogy reméli, nem eljegyzési gyűrű.
Hogy miért írtam azt, hogy a ti esetetekben?
Elmondok egy kis történetet: én 19 éves lány vagyok. Ebben az évben fejeztem be a középsulit. 3 párkapcsolatom volt. Az első az 2 éves. Úgy, mint minden fiatal, én is azt hittem, hogy fű de nagy szerelem és, hogy örökké együtt leszünk stb. A fiú három évvel volt idősebb nálam. Csakhogy nekem túl gyerekeszű volt. Szakítottam. 3 hónappal később öszejöttem a második exemmel. Vele nem mentek nagyon simán a dolgok, csak eleinte. Azt hittem, hogy ez így természetes, ezért nem is akartam szakíttani. Később rájöttem szerencsére, hogy ez mégsem mehet így, mert egy balf*sz. Sok egyéb oka volt ennek a szakításnak. Igaz, én szakítottam, de nem rajtam múlt. És nem kell most arra gondolni, hogy én még gyerek vagyunk, biztosan csak játszadozon. Ez nem igaz. Ha nem ismersz, ne ítélkezz felettem.
A második exem szakítás után pár nappal beállított hozzám, hogy eljegyezzen. Én meg szépen kipenderítettem. De nem azért mert féltem volna a házasságtól. Dehogyis! De amiket művelt velem, azt nem lehet megbocsájtani csakazért, mert gyűrűt hoz nekem. De addigra már rég meg is utáltam őt. 8 hónapig voltunk együtt. Ő 26 éves.
Rá 2 hónapjára összejöttem a mostani barátommal. Lassan 4 hónapja vagyunk együtt. Ő 29 éves. Mindennél jobban szeretem őt, persze van néhány rossz tulajdonsága is, ami engem nagyon inritál, de nem csinálok belőle nagy ügyet. (Amíg több a jó tulajdonsága, mint a rossz, addig nincs mitől félnem. - ezt csak úgy megjegyeztem :D )
Ha valakit szeretünk, akkor a hibáival együtt kell szeretni. Mert nincs tökéletes ember, mindig mindenkiben fogsz találni valami hibát. Ha párt választaz magadnak, nem csak az embert kell megszeretned, hanem a hibáit is.
Szóval a mostani barátom majdnem 4 hónap járás után már az esküvőről beszél nekem. És engem nem zavar. Igazat megvallva örülnék is neki, mert nincs mit vesztenem. És ha valakit szeretek, akkor miért kellene várnom tovább ha ő is és én is akarom. 19 éves vagyok (testileg), de szerintem van annyi eszem (és nem csak eszem), mint egy huszonéves nőnek. Nem a kortól függ az egész, hanem, hogy mennyire vagy érett...
Kedves Kérdező, remélem, hogy tudtam segíteni (hacsak egy keveset is. Ha meg nem, akkor majd valaki más tanulhat ebből, aki választ keres efféle kérdésére)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!