Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez hülyén hangzik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hülyén hangzik?

Figyelt kérdés

Tegnap eljegyeztek és arra gondoltam azt írom ki hogy 'Életem legboldogabb igene!'

(az "Igent mondtam!" szerintem nagyon snassz és unalmas már)

2 kérdés vetődött fel bennem.

igene vagy igenje? Addig mondogattam ezt a szót magamban hogy teljesen elbizonytalanodtam

Illetve hogy illik e ezt kiirni hogy legboldogabb, hisz nem az esküvői Igen lesz a legboldogabb? Vagy az első előtt ez az igen a legnagyobb dolog így értik?

Bármilyen segítő szándékú választ nagyon köszönök, negatív véleményre nem vagyok kíváncsi.

21/L

2021. aug. 11. 13:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Muszáj kiírni? :)
2021. aug. 11. 13:11
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

Túlgondolod a dolgokat :) de gratulálok.

Igenje jobban hangzik. Illetve lehet az életed legboldogabb igenje, hiszen még nem történt házasság. Utánna már az lehet a legboldogabb.

2021. aug. 11. 13:11
 3/18 anonim ***** válasza:
97%

Átfogalmazhatod úgy is, hogy "életemben a legboldogabb IGEN" :)

Gratulálok!

2021. aug. 11. 13:13
 4/18 anonim ***** válasza:
59%

Igene

Igenje

Igen-je

Igen-yeah 😁 (20 felett gàz)

Grat , de mi van ha kiírod, ne adj isten szètmentek, és megy majd a mutogatàs?

2021. aug. 11. 13:15
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, nem kell túlbonyolítani. Az eredeti elképzelésed helytálló. Nyugodtan kiírhatód! Ha a Facebook-ra szánod, akkor ez jó lesz! Ettől függetlenül az elképzelésed helyes!

A következő IGEN-t, ami majd ezt követi hamarosan, már másként írod ki remélhetőleg!

2021. aug. 11. 13:19
 6/18 anonim ***** válasza:
78%

Basszus, én kb 4 éve rá se néztem a Facebookomra, lehet az ismerőseim azt hiszik, hogy egy egyedülálló, otthonülős, magányos ember vagyok.

:(

2021. aug. 11. 13:30
 7/18 anonim ***** válasza:
27%

Eljegyzest nem szoktak nagydobra verni.

Elore inni a medve bőrére..

Aztan befigyel egy megcsalas vagy bármi..

2021. aug. 11. 13:44
 8/18 A kérdező kommentje:

Nyilván nem muszáj kiirni de én szeretném :) nem élek a Facebookon és nincs fent semmi olyan aminek nem lenne helye. Ez ez nagy esemény az ember életében és akkor miert ne tehetném közzé!?

Köszönöm szépen a gratulációkat, ismeretlen emberektől is nagyon jól esik.

A 3as válasza nagyon tetszik.

4 és fél év után történt eljegyzés, és nem úgy állunk hozzá hogy jaj mi lesz ha vége.

2021. aug. 11. 13:45
 9/18 anonim ***** válasza:
57%
Jaj istenem...
2021. aug. 11. 14:00
 10/18 anonim ***** válasza:
52%
szerintem inkabb egy kepet tegyel ki, ezeket a kiirasokat senki nem nezi mar facebookon, kep nelkul snassz az egesz. amugy senki nem a megfogalmazason fog rugozni, hanem garatulalnak es kesz.
2021. aug. 11. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!