Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen "titkos" jeleket/üzenet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen "titkos" jeleket/üzeneteket hajtsak végre?

Figyelt kérdés

Párommal több, mint 3 éve vagyunk együtt, ebből 2 élettársi viszonyban. Szeretném, ha kb egy éve belül megkérné a kezemet, viszont nem fogom letámadni, hogy figyu már... Tudtok olyan titkos üzeneteket, amiket ha megteszek, vagy csinálok, akkor tudatalatt talán felébred benne a gondolat, hogy "itt az idő"? :) ♥

Nem kell teljesen komolyan venni, tudom, hogy ez az ő döntése, nem fogok bűbájt és varázslatot dobni rá :D de érdekelnek a válaszok ;)

2021. aug. 4. 12:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%
Elmeséled nagy csillogó szemekkel hogy X-nek megkérték a kezét hogy lássa rajtad húúúú de jó dolog és te is örülnél neki, de NEM kéred számon. Ha veszi a jelet veszi, ha nem akkor meg felnőtt emberek módjára leültök és megbeszélitek hogy kb. hogy képzeli a közös jövőtöket.
2021. aug. 4. 13:09
 12/22 anonim ***** válasza:
39%

Én a C.I.A. elmekontroll projekteket venném alapul, mint például az Mk Ultra. Különböző vegyszerekkel elerheted a kívánt eredményt, osszehangolva elmeprogramozasi technikákkal. Például felveszed hangban, hogy "feleségül veszem Klárit", és este altatót keversz az itálába, fejhallgatót raksz rá, majd elindítod 10 órán keresztül ezt az egy mondatot ismétlődve.

Szerintem működhet.

2021. aug. 4. 13:12
 13/22 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy eljegyez, ha célozgatsz rá, de utána pár év múlva meg az lesz problémád, hogy miért nem vesz feleségül, már x éve jegyesek vagytok.
2021. aug. 4. 13:14
 14/22 anonim ***** válasza:
51%
#11 De amúgy ennek így szívből tudna örülni egy csaj? Komolyan kérdezem. Nekem ez úgy tűnne, hogy na, elveszlek akkor, ha akarod. Nem túl természetes folyamata a dolgoknak.
2021. aug. 4. 13:18
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"tudom, hogy ez az ő döntése,"

Bocs, de ez KETTŐTÖK döntése. A te életedet is meghatározza. 3 év is merettség és 2 év együttélés után éppen ideje lenne a jövőbeli terveiteket tisztázni.

2021. aug. 4. 13:25
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

Párom (ő a férfi) mondta mindig, hogy a legtöbb férfi szerinte nem veszi a "jeleket". Nem játszmázni kell, hanem felnőtt ember módjára megbeszélni ezt a kérdést.

Ha valami kapcsán felmerül az esküvő, család, házasság, mint téma és úgy érzed, hogy nyugodt pillanat van, akkor kérdezd meg, hogy ő egyébként mit gondol ezekről, akar-e egyáltalán házasodni? Mivel 2 éve együtt éltek ez egy teljesen normális kérdés és igény. Ettől még nem fogod "eljegyeztetni" magad.

2021. aug. 4. 14:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez általában KÖZÖS döntés. Le kell vele ülnöd és megbeszélni, egyáltalán mit gondol a házasságról, elvenne-e, stb.

Felnőtteknél ez pontosan így működik. Én pl tudom, hogy a párom sosem kér meg, mert amikor erről beszéltünk, mondta, hogy ő nem szeretne házasodni.

2021. aug. 4. 15:30
 18/22 anonim ***** válasza:
21%
Ha a párom elkezdené a házassághisztit bármennyi év után ott helyben bsznám ki. Elveszem megvan a mesevilág pillangók stb aztán meg otthagy vmi retardált miatt aki "nem jelentett semmit", meg viszi a fele házat na persze :D
2021. aug. 4. 15:39
 19/22 anonim ***** válasza:
90%

"meg viszi a fele házat na persze :D"

Te is viszed a fele házat.

2021. aug. 4. 15:54
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Lehet adni pár jelet, apróságokat, de valóban elég rossz, ha a nő kéri meg a férfi kezét és ezt ne vedd sértésnek!

Én olyanokat tudok elképzeli (csak hirtelen ötletek), hogy a Facebook-on mutatod a barátnőded, hogy nézd csak tegnap eljegyezték xy-t, de örülsz neki.

Vagy megállni egy ékszerbolt előtt nézelődni, hogy jaj de szép órák, karperecek, nyakláncok vannak és a gyűrűk is szépek. :)

És a többi hasonló eset és akkor nagy valúszínűséggel rátudod vezetni. Ha nem akar eljegyzést, akkor úgy is a képre rámondja, hogy "minek az" vagy az ékszerbolt előtt, hogy "felesleges" az ilyen.

2021. aug. 5. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!