Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "titkos" jeleket/üzeneteket hajtsak végre?
Párommal több, mint 3 éve vagyunk együtt, ebből 2 élettársi viszonyban. Szeretném, ha kb egy éve belül megkérné a kezemet, viszont nem fogom letámadni, hogy figyu már... Tudtok olyan titkos üzeneteket, amiket ha megteszek, vagy csinálok, akkor tudatalatt talán felébred benne a gondolat, hogy "itt az idő"? :) ♥
Nem kell teljesen komolyan venni, tudom, hogy ez az ő döntése, nem fogok bűbájt és varázslatot dobni rá :D de érdekelnek a válaszok ;)
Nem úgy volt, hogy a férfinek kell kezdeményeznie? Vagy ez csak a randi időszakra vonatkozik?
Szerintem nem, az eljegyzést a férfinek kell felajánlania, nem fordítva. Kínos, amikor a nő magának "húzza fel a gyűrűt"
Akik lepontozták a válaszokat, ők mit gondolnak? Mert nagy a hallgatás...
Azért ezek már nem tini kérdések. Eljegyzés, gyerek...
Sosem értettem, hogy emberek egymás legintimebb zónájában vannak, de totál egyszerű kérdéseket nem képesek egymással felnőtt módjára megbeszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!