Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen "titkos" jeleket/üzenet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen "titkos" jeleket/üzeneteket hajtsak végre?

Figyelt kérdés

Párommal több, mint 3 éve vagyunk együtt, ebből 2 élettársi viszonyban. Szeretném, ha kb egy éve belül megkérné a kezemet, viszont nem fogom letámadni, hogy figyu már... Tudtok olyan titkos üzeneteket, amiket ha megteszek, vagy csinálok, akkor tudatalatt talán felébred benne a gondolat, hogy "itt az idő"? :) ♥

Nem kell teljesen komolyan venni, tudom, hogy ez az ő döntése, nem fogok bűbájt és varázslatot dobni rá :D de érdekelnek a válaszok ;)

2021. aug. 4. 12:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem veszem komolyan, akkor is szánalmas ez
2021. aug. 4. 12:29
 2/22 anonim ***** válasza:
44%

Nem úgy volt, hogy a férfinek kell kezdeményeznie? Vagy ez csak a randi időszakra vonatkozik?

Szerintem nem, az eljegyzést a férfinek kell felajánlania, nem fordítva. Kínos, amikor a nő magának "húzza fel a gyűrűt"

2021. aug. 4. 12:31
 3/22 anonim ***** válasza:
64%
Ez nagyon megalázó. Ha eddig meg akart volna kérni, már rég megtette volna. Nőként mondom neked, legyen már méltóságod és ne kullogj utána mint egy pincsikutya!
2021. aug. 4. 12:33
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
Miért nem beszéled meg vele, mik a tervei veled? :D Nekem a barátnőim 90%-a számított az eljegyzésre, mert előtte sokat beszélgettek a párjaikkal a jövőről stb.
2021. aug. 4. 12:34
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jeleket kéne küldözgetni, hanem felnőtt ember módjára leülni, és megkérdezni, mik a tervei, elmondani, te mire vágysz, stb.
2021. aug. 4. 12:34
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy 5# mondja
2021. aug. 4. 12:38
 7/22 anonim ***** válasza:
88%
A srác nem sziú indián, hogy jelekből olvasson. "Eljegyeztetni" magad roppant kínos lenne.
2021. aug. 4. 12:38
 8/22 anonim ***** válasza:
95%
Felnőtt emberek beszélgetnek a terveikről, az eljegyzést, házasságot, gyerekeket ki/mikor szeretne. Nyilván nem a pontos dátumokat, de legalább évekre belőni, hogy miben gondolkoztok. Jobban járnál, ha nem füstjeleket küldenél, hanem kinyitnád a szád.
2021. aug. 4. 12:49
 9/22 anonim ***** válasza:
91%

Akik lepontozták a válaszokat, ők mit gondolnak? Mert nagy a hallgatás...

Azért ezek már nem tini kérdések. Eljegyzés, gyerek...

Sosem értettem, hogy emberek egymás legintimebb zónájában vannak, de totál egyszerű kérdéseket nem képesek egymással felnőtt módjára megbeszélni

2021. aug. 4. 12:54
 10/22 A kérdező kommentje:
Mindenki válaszát hasznosnak véltem! ;) Köszönöm!
2021. aug. 4. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!