Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy èled meg hogy sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy èled meg hogy sosem fognak eljegyezni?

Figyelt kérdés

Valamiert nagyon rossz idoszakot elek most meg, regen nem is vagytam soha ra h eskuvom legyen, de most sorra rokonok baratok hazasodnak,az en parom nem akar.

Nagyon elvagyok keseredve

5+èves kapcsolat

30/L

2021. aug. 3. 11:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg a pároddal, hogy ez neked fontos lenne.
2021. aug. 3. 11:51
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szeretne eljegyzést, házasságot...?
2021. aug. 3. 11:59
 3/20 anonim ***** válasza:
79%

Ebben azért az is benne van, hogy eddig te sem akartad. Ha akartad volna az elejétől fogva, akkor eleve olyan pasival vagy, akinek szintén fontos a házasság.

Én is azt mondom, hogy 30 évesen, 5 év párkapcsolat után igen is, rákérdezhet a nő, kifejezheti, hogy meggondolta magát, és most már szeretné ezt.

2021. aug. 3. 12:02
 4/20 A kérdező kommentje:

Mondta h en sem akartam sosem..

Mert csak egy darab papir...

2021. aug. 3. 12:03
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

De közben meggondoltad. És neked fontos lenne.

Hm?

Amúgy ha szerinte csak egy darab papír, akkor mégis mi kifogása ellene...?:)

2021. aug. 3. 12:04
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egy darab papír akkor nem mindegy lenne neki hogy van vagy sem? Nem túl nagy költség elmenni egy anyakönyvvezetőhöz és utána szűk családi körben beülni valahova egy vacsorára. Nem kell feltétlenül lovashintós, 200 fős dínom-dánomot csapni milliókért ha nem erre vágytok.
2021. aug. 3. 12:14
 7/20 A kérdező kommentje:

Igen ket tanuval eleg lenne nekem :)

Nem is koltenek milliokat arra

2021. aug. 3. 12:18
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd neki, hogy te szeretnéd és ha neki tényleg csak egy papírt ér akkor nem sok kifogása lehet ellene. Feltéve, ha még mindig veled szeretne lenni.
2021. aug. 3. 12:34
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok lehetőség van manapság. Ha az anyagi része miatt nem akar házasodni, akkor van lehetőség vagyonjogi szerződést írni.

Szerintem ha megbeszélitek, akkor lehet kompromisszumos megoldást találni, főleg egy ilyen komoly kapcsolatnál.

Sok sikert!

2021. aug. 3. 12:53
 10/20 anonim ***** válasza:
93%
Valoban csak egy darab papir, de neked az jelentené azt, hogy te nem csak egy darab pina vagy neki!!!
2021. aug. 3. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!