Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném eljegyezni a barátnőmet, de gondban vagyok a gyűrű témával..? Nem szereti a köves dolgokat, viszont eljegyzéshez kb. csak olyat lehet kapni.
Nem vennék azonnal karikagyűrűt, mert akkor ha lesz egy kis szertartás mit húzunk egymás ujjára?
Ti hogyan oldottátok meg a dolgot?
Miért kellene köveset??? Olyat veszel, ami nem az. Vagy csináltatsz egyedi megrendelésre. Az drága lesz, de biztos nem köves.
Az enyémben gyöngy van belefoglalva. De kérhetsz olyat, hogy fémből csináljanak rá valami mintát. Virág, kezdőbetű, szimbólum. Ami neki tetszik.
Nem akarok szemét lenni, de hogy jön egy keresztény rituálé ahhoz a csoporthoz, akiket egyértelműen elutasít?
De hogy válaszoljak is, nem a gyűrű milyensége számít. Az én menyasszonyom pl nem szereti az aranyat, ő ezüstöt kapott. A jegygyűrűvel lesznek így gondjai, de hát ez ezzel jár.
Ha a nőd a követleneket szereti, kaphat szögletesre vésett, vagy gravírozott darabot is.
Vegyél kő nélkülit. :) Sok helyen lehet kapni, pl. kő helyett véséssel:
Körbejárva több üzletet, biztos találsz hozzáillőt.
Szerintem van jópár gyűrű, amiben nincs kő (vagy rgy nagyon kicsi) és mégsem néz ki karikagyűrűnek...
Köszi a tippeket! :D
Ha nincs gyűrűje,hogyan találjam ki a méretet feltűnés nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!