Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jegyeztek már el 16 évesen?
2010. aug. 24. 21:32
12/33 anonim válasza:
Egy eljegyzés nem jelenti azt hogy már másnap férjhez is kell menned. Ha komolyodik a dolog akkor persze férjhez mehetsz majd. De egy gyűrűt semmi kötés nélkül könnyű lekapni az ujjadról ha mégsem úgy alakulnak a dolgok ahogyan azt ti szeretnétek :) Ha szereted és ő is téged akkor mondj igent! Ha komolynak érzed a kapcsolatot akkor bátran. Mégegyszer mondom hogy az eljegyzés nem egyenlő a házassággal! Nagy bajod nem lehet! Hallgass az érzéseidre!
2010. aug. 24. 21:35
az én egyik bnőmet 17évesen jegyezték el..nagyon durva sztem,én biztos még nem mentem volna bele,max 10 év múlva(vagy akkor se),de ő tudja:)legalább lehetek koszorúslány,úgyse voltam még soha *.* és írtójót bulizhatunk:D én várom,csak nem cserélnék vele,de hátha vannak még csodák,és nem válnak majd el...
2010. aug. 24. 21:35
nem jegyeztek el 16 évesen és már nem is fognak, mert 17 vagyok:D de én szerintem megijednék, ha a barátom el akarna jegyezni ilyen fiatalon :S mert oké hogy járunk meg szeretjük egymást, de mégiscsak 16 éves vagy.. :S uhh. még szerencse, hogy az én barátom nem tervez ilyesmiket :D
2010. aug. 24. 21:36
15/33 anonim válasza:
Komolyan nem értem miért kell egyből a házasságra gondolni. Csak egy eljegyzés! Amíg esetleg eljutnak a házasságig bármi megtörténhet.
2010. aug. 24. 21:38
Hülyeség, most bocs én 42 éves vagyok 21 évesen mentem hozzá a nekem hitt igazihoz elváltunk ( 2 közös gyerek maradt ) mert együtt voltun 7 évig, ja a lányok most 19 és 16 évesek, a anygobbiknak volt már 3 "nagy kapscolata"
mindegyikre azt mondta "Ö" az igazi, mondtam várd ki, lehet, de belátta nem biztos ö még ezekben a dolgokban 19 éves, tanul és van egy 2 éves kapcsolata, per pill. ugy áll h nem akar megházasodni, igaza van nem kell elhamarkodni, annak az életbe nagy csalodások föleg az elején, meg ugye késöbbb is... vigyázz mit csinálsz, van még idöd.... hova rohansz ???
2010. aug. 24. 21:41
nem jegyeztek még el és 16 vagyok :D pedig igent mondanék:DDD
2010. aug. 24. 21:44
18/33 A kérdező kommentje:
igen amugy az eljegyzés az még nemjelent semmit, ha ugyvan vissza is adhatom a gyűrűt,meg vannak olyanok akik eljegyzik egymást és rá 7 évre vagy kitudja mennyire házasodnak csak,de még fiatalnak érzem énis magam ehhez ugyhogy nembiztos hogy belemegyek.
én örülnék ha megkérnék a kezem :D de tudom, hogy a közeljövőben nem lesz ilyen. Nagyon házasság és család centrikus vagyok.
2010. aug. 24. 21:50
Igen, engem.
Repestem a boldogságtól kis fiatalként. Aztán az évek alatt kiderült, hogy MENNYIRE mások leszünk mire tényleg felnövünk. Így aztán az eljegyzést követően 8 év után szétváltunk. A "már egy éve boldogok vagyunk így, 17 évesen eljegyzés után" szöveg tehát rám is igaz volt. Sajnálom azt az eljegyzést, nem kellett volna.
Egyébként annyira fiatalon ennyi ideig együtt lenni valakivel, majd szakítani egyben azzal is járt, hogy azóta is (a szakításnak már több mint 10 éve) jóban vagyunk, mindketten a saját boldog kapcsolatunkban de ha tudunk egymásról és fontos a másik.
A lényeg: szerintem kár rohanni. Nem az eljegyzésen múlik, de még csak nem is a házasságon.
2010. aug. 24. 21:51
Kapcsolódó kérdések: