Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit kell csinálni az eljegyzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell csinálni az eljegyzési gyűrűvel?

Figyelt kérdés

Az oké hogy eljegyzem vele a párom, aki az esküvőig hordja. De esküvő után mi lesz vele? Mi az álltalános eljárás?

Valaki hordja mindkét gyűrűt. {jeggyűrű+esküvői(talán az is jeggyűrű)}

Valaki elteszi emlékbe.

Valakinek nem is volt jeggyűrűje.

Valaki meg vissza adta. :D

Ti mit csináltatok vele az esküvő után?

2010. aug. 22. 13:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
84%
elgondolkodtató, hogy minek van eljegyzési gyűrű, ha úgyis "kidobjuk" vagy a vitrinbe, esetleg szekrényre tesszük! ezért is ez egy hülye amerikai szokás(persze nekem is jól jöne,de tényleg miek egy felesleges plussz gyűrű)LEGYEN EGY GYŰRŰ, A KARIKA, DE AZT ÖRÖK ÉLETEN ÁT HORJÁK!szereintem...szép délutántXD
2010. aug. 25. 17:56
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha én kapnék eljegyzésit, biztosan hordanám, később a karika mellett is.
2010. aug. 25. 19:03
 23/29 A kérdező kommentje:

7 szavazat a hordásra,

4 az eltevésre,

+1-et elloptak :S

2010. aug. 25. 19:57
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Hordanám
2010. aug. 25. 20:44
 25/29 anonim ***** válasza:
67%
Egy gyűrűnk van a karika. Annyira fölösleges az köves eljegyzési ami csak a lánynak van. Nekem eszembe nem jutott volna, hogy ilyen kell nekem. Egyébként a karikagyűrűt is az eljegyzéskor láttam utoljára,nem szeretek semmit az ujjamon hordani, tetovált jegygyűrűnk van.
2010. aug. 25. 22:43
 26/29 anonim ***** válasza:
Mi kihagytuk a kövest, és inkább drágábban vettünk karikagyűrűket, vastagot, jó minőségűt (az enyémben van kis gyémántkő),pontosan azért, mert mindketten hordjuk, és ezért kell a minőség, hogy 20-30 év múlva is gyűrű legyen. Ha visszavisszük az ékszerboltba, úgy 1-2 évente, ingyen megtisztítják, és mindjárt olyan mint új korában.
2010. aug. 26. 02:27
 27/29 anonim ***** válasza:
Én hordanám mindkettőt :)
2010. aug. 31. 20:02
 28/29 anonim ***** válasza:

08-25 17:56-nak.

Lehet, hogy valaki azért nem hordja a gyűrűjét, mert olyan munkahelye ahol munkavédelmi okokból nem engedik meg, vagy egyszerűen olyan munkát végez ahol zavarja esetleg megsérülhet. Én is ilyen okokból nem hordom, mert hol agyagozom(fazekas szakma) ahol zavar és belecsúnyíthatok a munkámba, hol meg kapálok, füvet nyírok a kertben(Erősen fogom meg a szerszámokat már nem is karika)... Életvitelem sajnos nemigen engedi meg azt, hogy hordajm, de mint írtam ha hivatalos helyre megyek, vagy vásárolok ahol nem gond ott hordom. (Persze ha nem felejtem el).

2010. szept. 3. 18:16
 29/29 anonim ***** válasza:

Én így tudom:

eljegyzéskor kapsz egy köves gyűrűt. Ezt hordod a bal kezeden. Aztán kinézitek a jegygyűrűt, amit majd az esküvőn húztok egymás ujjára. Ezzel jegyzitek el egymást hivatalosan is, ekkor a köves átkerül a jobb kezedre, a karika meg a balra. Esküvő után megcserélődik, mivel a jobb kezedre húzzák fel a gyűrűt.

2010. szept. 7. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!