Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell csinálni az eljegyzési gyűrűvel?
Figyelt kérdés
Az oké hogy eljegyzem vele a párom, aki az esküvőig hordja. De esküvő után mi lesz vele? Mi az álltalános eljárás?
Valaki hordja mindkét gyűrűt. {jeggyűrű+esküvői(talán az is jeggyűrű)}
Valaki elteszi emlékbe.
Valakinek nem is volt jeggyűrűje.
Valaki meg vissza adta. :D
Ti mit csináltatok vele az esküvő után?
2010. aug. 22. 13:40
2/29 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék.
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam.
4/29 anonim válasza:
Engem a párom eljegyzett már, de esküvő után eltennénk.Valamilyen hivatalos eseményen veszünk részt felvennénk, de ha olyan munkát végeztek ahol nem zavar/amiben nem zavar ha az ujjatokon van akkor hordjátok!!! Nagyon sokan viselik csak úgy is, mikor semmi különleges alkalom nincs.
5/29 anonim válasza:
Volt jegygyűrűm, de ellopták. Nem kértem újat. Amúgy sem hordok gyűrűt, idegesít, hogy valami van az ujjamon. Az esküvőn nem gyűrűt húztunk, hanem a férjem tervezte medált cseréltük ki, és akasztottuk egymás nyakába.
6/29 A kérdező kommentje:
szerintem is az eltevős módszer a legjobb!
2010. aug. 22. 14:00
7/29 anonim válasza:
Én úgy hallottam sokan hordják mindkettőt.És én is ismerek sok ilyen nőt aki egy ujján hordja a kettőt,persze azért ha nem illenek össze akkor nem :D
8/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! =)
A kevésbé értelmeseket pedig nem szabad elítélni, lehet hogy csak csalódtak, vagy csak ingerszegény környezetben nőttek fel. :P
2010. aug. 22. 14:09
9/29 anonim válasza:
csupán csak vicces kedvükben vannak
10/29 anonim válasza:
Én hordom mindkettőt. Az eljegyzésit (pici köves) a bal kezemen, a karikagyűrűt (vajon miért karika, a többi nem az?) a jobb kezemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!