Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jobb?
Az hogy eljegyzés, majd rá 1 év múlva esküvő, vagy hogy eljegyzés, és nem tudni mikor esküvő?
Én bevallom, hogy nekem az első tetszik:) Úgy szeretnék majd eljegyzést, hogy utána rövid időn belül esküvő.
nálunk fél éve volt az eljegyzés,és bizony mi nem tudtuk mikor lesz az esküvő.ez attól még igenis komoly dolog,hisz az a lényeg,hogy azért legyen eljegyzés mert szeretitek egymást és össze akartok házasodni.most az mindegy mikor(sok mindentől függ az időpont kijelölése).Mi most gondolkoztunk azon hogy jövő ilyenkor kezdjük el szervezni az esküvőnket vagyis még 1,5-2 év mire tényleg el is jutunk az esküvőig.
Ez meg hogy eljegyzés és 1 év múlva esküvő...jó persze,de a mai világban szerintem elfogadható még a 4-5 éven belüli is.ez nem kevés pénz,nem kevés idő. a kérdésre válaszolva pedig szerintem mindegy,a lényeg hogy tudják lesz folytatása az eljegyzésnek,és mindegy hogy mikor
A férjem tavaly június végén kérte meg a kezemet, szeptemberben össze is házasodtunk. Így én az első megoldásra voksolnék. :)
De anyukám 25 évig volt menyasszony. Mindig büszke is volt rá, sokat emlegette. Persze ettől még úgy éltek apukámmal, mintha házasok lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!