Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek melyik a jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Az hogy eljegyzés, majd rá 1 év múlva esküvő, vagy hogy eljegyzés, és nem tudni mikor esküvő?

Én bevallom, hogy nekem az első tetszik:) Úgy szeretnék majd eljegyzést, hogy utána rövid időn belül esküvő.

2010. aug. 21. 19:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem eljegyzés. Majd esküvő sose. De ez az én véleményem...:)
2010. aug. 21. 19:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez mindenkinek magától jobb :) Mivel én fiatal vagyok, így a második variáns lesz az igazi, szerintem :)
2010. aug. 21. 19:56
 3/13 anonim ***** válasza:
2. vagyok, bocsi, mindenkinek magától függ
2010. aug. 21. 19:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, a körülmények döntik el.
2010. aug. 21. 20:09
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az első verzió. Ha jól meg vannak, akkor házasodjanak össze, minek húznák mint a rétestésztát.

Ha meg nincsenek jól meg és azért nem házasodnak mert bizonytalanok egymásban, magukban akkor meg megette a fene az egészet.

2010. aug. 21. 20:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor legyen eljegyzés,ha komolyan együtt akarják leélni az életüket és összaházasodnak. Ha nem biztosak magukban,akkor fölösleges az elgeyzés,és a házasság is. A házasság egy komoly ígéret, az összeköltözés-együttélés viszont nem. Egy ilyen kapcsolatban a felek érzik,hogy a kapcsolatuk nem hosszú időre szül,bármikor véget érhet.Akkor is,ha ezt nem vallják be maguknak!
2010. aug. 21. 20:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is logikusan következik az eljegyzés utáni viszonylag rövid időn belüli esküvő. ( max 2-3 év)
2010. aug. 21. 20:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen szerintem mindegy, nálunk kb. másfél év volt. De ha évekkel előbb lett volna az eljegyzés akkor se lett volna szerintem hamarabb. Van olyan ismerősöm is, ahol egy fél év se volt.
2010. aug. 21. 20:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Jól gondolod. Az eljegyzéskor illik az esküvő időpontját legalább nagyjából meghatározni. Különben olyan lenne, amit szivességből tesz egy fiú a lány kevéért, vagyis eljegyzi, hogy azzal a lány és a külvilág kedvében járjon. Nem illik az esküvőt a végletekig halogatni az eljegyzés után.
2010. aug. 21. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Első verzió, nekem az eljegyzés azt jelenti, hogy az illető akár már másnap el szeretne venni feleségül, csak nyilván a szervezés időbe telik.

Én azt nem is igazán nevezném eljegyzésnek, amikor utána nem is tudják, hogy mikor lesz esküvő, vagy hogy lesz-e egyáltalán. Az valami olyasmi inkább, hogy egy komolyabb szintre emelkedik a kapcsolatuk, csak ez így hosszú kifejezés :) De az eljegyzés nem egészen ezt jelenti.

2010. aug. 21. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!