Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam itthon 2 gyűrűt elmondjam a barátomnak? Minek kettő?
Figyelt kérdés
Ha meg akarna kérni a kezem ahhoz elég 1 gyűrű nem?
Ő dolgozott én itthon vagyok ma takarítottam a szekrényét és akkor találtam meg.
4 éve ismerem és 3, 5 éve vagyunk együtt 😍
2021. ápr. 1. 23:05
11/36 A kérdező kommentje:
Dehogy turkalok a holmija között. Takarítani szoktam a szekrényét, össze hajtogatom a ruháit amit ő csak szét dobál, szekrénybe is csak bedobja💁🏼♀️ és nem talál utána semmit. Én takarítom neki de lehet észre se veszi
2021. ápr. 2. 15:48
12/36 anonim válasza:
Megcsal !! Más nők gyűrűi !! Most rajta kaptad !
13/36 anonim válasza:
Lehet hogy volt egy házassága, és a régi gyűrűi. Az is lehet, hogy a nagyszülei régi holmija, de az is lehet hogy egy haverja adta oda megőrzésre.
Persze az is lehet, hogy neked szánja :)
14/36 anonim válasza:
Szerintem is a baràtja esküvői gyűrűit tartogatja. Csak nem akarta előtted tartani mert fél hogy félre érted vagy, megkérdezed hogy ő mikor fog téged eljegyezni. Ezt sajnos nem lehetet tudni. Sok variàció van.
15/36 A kérdező kommentje:
13# nagyszüleié nem lehet mert látni a gyűrűn hogy még nem volt hordva, tiszta új a doboza is.
Régi házassága sem volt arról tudnék.
2021. ápr. 2. 22:10
16/36 anonim válasza:
Attól még jegyben járhatott. Erről se tudsz?
17/36 anonim válasza:
A szeretőinek vette, te lehet soha nem kapsz. :/
18/36 anonim válasza:
Istenem milyen jóindulatú kommentek....Miért ne vehette volna a kérdezonek 😂Már egyből megcsalja, persze.....Sőt otthon dugdossa a szerető gyűrűjét.Na ez már sok.Irigyek itt egyesek az tuti.
19/36 anonim válasza:
Milyen gyűrűk amúgy? Egy köves, egy karika? Két köves?
Mostanában divat összetartozó gyűrűket adni, de mindkettő eljegyzési. Pl ez:
20/36 A kérdező kommentje:
Egy köves és egy karika.
2021. ápr. 3. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!