Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam itthon 2 gyűrűt elmondjam a barátomnak? Minek kettő?
Ha meg akarna kérni a kezem ahhoz elég 1 gyűrű nem?
Ő dolgozott én itthon vagyok ma takarítottam a szekrényét és akkor találtam meg.
4 éve ismerem és 3, 5 éve vagyunk együtt 😍
Eljegyzési + kísérő, nem?
Amúgy, honnan veszed, hogy a tiéd lesz?
Esetleg egyet neked, egyet magának? És nincs idétlen "kísérő" meg ilyen baromságok?
Amúgy vannak még lehetőségek:
Valaki más kérte meg, hogy vigyázzon rá a saját esküvőjéig.
Ez a halott nagyszüleié (szüleié, dédszüleié, számára fontos embereké) és családi ereklyeként tartja őket magánál
Találta őket és még nem adta vissza a tulajdonosának
Ő egy bűnöző és a legutóbbi balhé után maradt nála, csak még nem sikerült elpasszolnia a helyi neppernek
Amúgy láttam már lányt, akit két köves gyűrűvel kértek meg. A mai napig nem értem ezt az idétlenséget.
Meglepi eljegyzés pártiak vagytok? Ha igen, miért mondanád el neki? Én is sejtettem mikor kerül rá sor, de nem akartam elmondani a páromnak, mert tudtam, hogy rosszul esne neki, ha elrontanám a meglepit.
Ha meg nem, akkor mondd el neki nyugodtan és majd ő megmondja mi a helyzet, mi csak találgatunk.
Mondjuk nekem az is alap, hogy más holmija között nem turkálok.
Mert nyilvánvalóan nem a szekrény szélére tette ki, hanem ruhák közé, pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!