Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem keri meg a kezem?
2,5 eve vagyunk egyutt, bo fel eve koltoztunk ossze. Harmonikus, boldog kapcsolatban elunk, kozos kasszan. Tervezunk gyereket is 2 even belul.
Szeretnek eskuvot, akar eljegyzes nelkul is. Nem egy ismerosom, a ket hullam kozott volt, hogy osszehazasodott ket tanuval - es nekem ez tokre megtetszett. :D Utalom a felhajtast, a nagy penzkidobast a semmire stb. Mikor paromnak felhoztam ezt az alternativat, rogton ravagta, hogy nem.
A parom allaspontja: eloszor nagy eskuvot akart vagy 60 fovel, amit az evek alatt leredukaltunk a szuk csaladra. Szeretne hazassagot es gyereket, de mindig csak az utobbit hozza fel, barkivel is beszel arrol, hogy mit szeretne meg elerni az eletben.
Szerinte eljegyzestol szamitva meg min. 1 ev jegyesseg illik. Kozben meg a szulei miatta hazasodtak ossze bo egy ev utan, mert uton volt. :) Emellett tavaly is nyagyatott, hogy menjunk el gyurut probalni stb. El is mentunk... Na azota is varom a gyurut. Raadasul ki is van akadva, hogy fogytam es az ujjam is vekonyabb lett, most is elakart vinni lemeretni, csak bezartak a boltok. Az indok megint az volt, hogy a biztonsag kedveert szeretne tudni. Mivel kozos kasszan vagyunk, nyilvan latom, hogy nem vett semmit. Latom, hogy amikor a keresobe is beirja, hogy "je..." mar azonnal a jeggyurut dobja ki talalatnak. Teli van a face hirfolyama gyuru hirdetesekkel. Sot, neha meg ha ramutatok valamelyikre, rogton rakerdez, hogy ilyen akkor tetszene e. ( amikor rakerestem babakelengyes dolgokra tobbszor, rogton azok jottek bea hirfolyamon).
Tobbszor is mondtam neki, hogy nem szeretnek eveket varni vele. O mar a kapcsolat elejen bejelentette, hogy a hazassag es a gyerek alap. Mostanaban meg szoba se hozza nagyon, "raerunk" meg " minel tobbszor hozod fel, annal kesobb lesz".
Oszinten? Engem az se zavar, ha nem vesz el. Csak ne hagyjon ketsegek kozott. Kapcsolat elejen engem nem erdekelt a hazassag, de ahogy beszeltunk rola, egyre jobban megtetszett a gondolat, igy viszont mar kicsit bosszanto a helyzet.
""nagyon rosszul esett, mert már egy eljegyzést vártam"
na ez jellemző azokra a nőkre, akik kisajtolják a házasságot.
És csodálkoztok, hogy nem működik x év múlva ...
Hány évesek vagytok?
2,5 év után, amiből 6 hónap az együttélés, lehet, hogy még nem érzi megfelelőnek az időt.
A keresési előzményekből ,elszólásaiból, szerintem egyértelmű, hogy komolyabban is gondol az eljegyzésre, de a leírásod alapján szerintem picit túlagyalod a dolgokat és meglehetősen ráfüggtél a témára.
Próbáld elengedni az eljegyzés témáját, hogy ő se érezze kényszernek/muszájnak a dolgot.
Szerintem már "csakazértsem" kéri meg a kezedet, mert ez így már tényleg erőltetett... Olyan, mintha kihisztiznéd magadnak. A jeleket (keresési előzmények) illik nem észrevenni...
Nekem most úgy tűnik, hogy neked csak azért lett olyan sürgős a házasság, mert hirtelen mindenki házasodik, és te sem szeretnél kimaradni a sorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!