Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miert nem keri meg a kezem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem keri meg a kezem?

Figyelt kérdés

2,5 eve vagyunk egyutt, bo fel eve koltoztunk ossze. Harmonikus, boldog kapcsolatban elunk, kozos kasszan. Tervezunk gyereket is 2 even belul.

Szeretnek eskuvot, akar eljegyzes nelkul is. Nem egy ismerosom, a ket hullam kozott volt, hogy osszehazasodott ket tanuval - es nekem ez tokre megtetszett. :D Utalom a felhajtast, a nagy penzkidobast a semmire stb. Mikor paromnak felhoztam ezt az alternativat, rogton ravagta, hogy nem.

A parom allaspontja: eloszor nagy eskuvot akart vagy 60 fovel, amit az evek alatt leredukaltunk a szuk csaladra. Szeretne hazassagot es gyereket, de mindig csak az utobbit hozza fel, barkivel is beszel arrol, hogy mit szeretne meg elerni az eletben.

Szerinte eljegyzestol szamitva meg min. 1 ev jegyesseg illik. Kozben meg a szulei miatta hazasodtak ossze bo egy ev utan, mert uton volt. :) Emellett tavaly is nyagyatott, hogy menjunk el gyurut probalni stb. El is mentunk... Na azota is varom a gyurut. Raadasul ki is van akadva, hogy fogytam es az ujjam is vekonyabb lett, most is elakart vinni lemeretni, csak bezartak a boltok. Az indok megint az volt, hogy a biztonsag kedveert szeretne tudni. Mivel kozos kasszan vagyunk, nyilvan latom, hogy nem vett semmit. Latom, hogy amikor a keresobe is beirja, hogy "je..." mar azonnal a jeggyurut dobja ki talalatnak. Teli van a face hirfolyama gyuru hirdetesekkel. Sot, neha meg ha ramutatok valamelyikre, rogton rakerdez, hogy ilyen akkor tetszene e. ( amikor rakerestem babakelengyes dolgokra tobbszor, rogton azok jottek bea hirfolyamon).

Tobbszor is mondtam neki, hogy nem szeretnek eveket varni vele. O mar a kapcsolat elejen bejelentette, hogy a hazassag es a gyerek alap. Mostanaban meg szoba se hozza nagyon, "raerunk" meg " minel tobbszor hozod fel, annal kesobb lesz".

Oszinten? Engem az se zavar, ha nem vesz el. Csak ne hagyjon ketsegek kozott. Kapcsolat elejen engem nem erdekelt a hazassag, de ahogy beszeltunk rola, egyre jobban megtetszett a gondolat, igy viszont mar kicsit bosszanto a helyzet.

2021. márc. 29. 12:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%

""nagyon rosszul esett, mert már egy eljegyzést vártam"

na ez jellemző azokra a nőkre, akik kisajtolják a házasságot.

És csodálkoztok, hogy nem működik x év múlva ...

2021. márc. 29. 13:18
 12/28 anonim ***** válasza:
27%
Pedig kutya kötessége eljegyeznie s elvennie.
2021. márc. 29. 13:23
 13/28 A kérdező kommentje:
Mint irtam, nem zavar, ha nem vesz el, de akkor ne adjon felreertheto jeleket. Ne nezegessen gyurut, ne kerje ki a velemenyem. Mondja azt, hogy nem es kesz.
2021. márc. 29. 13:25
 14/28 anonim ***** válasza:
97%
Azért nem kéri meg mert nem akar elvenni. Azért hiteget, hogy hátha leszel olyan hülye, hogy házasság nélkül is szülsz neki. Ha meg tényleg leszel olyan hülye, akkor a büdös életben nem fog elvenni, azt borítékolhatod.
2021. márc. 29. 13:25
 15/28 anonim ***** válasza:
83%

Hány évesek vagytok?

2,5 év után, amiből 6 hónap az együttélés, lehet, hogy még nem érzi megfelelőnek az időt.

A keresési előzményekből ,elszólásaiból, szerintem egyértelmű, hogy komolyabban is gondol az eljegyzésre, de a leírásod alapján szerintem picit túlagyalod a dolgokat és meglehetősen ráfüggtél a témára.

Próbáld elengedni az eljegyzés témáját, hogy ő se érezze kényszernek/muszájnak a dolgot.

2021. márc. 29. 13:31
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Ez így kíííínos. Ha akart volna megkért volna. Gyűrűből lehet kivetetni stb. Szerintem a pasik 99%-a nem tudja mekkora gyűrű kell a nőre, én sem tudom hányas a gyűrűm. Nem érdekel téged igazából mi lesz de itt esz az ideg?! Ellentmondásos. Leülsz vele, megmondod, hogy nyáron esküvő és kész.
2021. márc. 29. 13:34
 17/28 A kérdező kommentje:
En 25 vagyok, parom 28.
2021. márc. 29. 13:36
 18/28 anonim ***** válasza:
15%
Miert venne el?inkabb ez a kerdes.
2021. márc. 29. 13:50
 19/28 anonim ***** válasza:
22%
25 évesen házasság? Ó hajrá Garantálom tíz év múlva a megcsalást.
2021. márc. 29. 13:59
 20/28 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem már "csakazértsem" kéri meg a kezedet, mert ez így már tényleg erőltetett... Olyan, mintha kihisztiznéd magadnak. A jeleket (keresési előzmények) illik nem észrevenni...

Nekem most úgy tűnik, hogy neked csak azért lett olyan sürgős a házasság, mert hirtelen mindenki házasodik, és te sem szeretnél kimaradni a sorból.

2021. márc. 29. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!