Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen ismerkedés, 1 év után eljegyzés. Hosszú életű kapcsolat lesz?
Hát ezt nehéz megmondani sok múlik rajtuk. De a külső körülmények is számíthatnak.
Én is tinderen ismertem meg a párom bár nem voltam szűz. Előtte már volt egy barátom illetve egy olyan akivel elvoltam csak.
Szóval ő a harmadik, tinderen jöttünk össze és már jegyesek vagyunk. Hogy kitart e életünk végéig? Rajtunk múlik. :)
27N
Tinderen ismertem meg a férjem (aki ráadásul nem is itt élt akkor).
Ideköltözött, összeköltöztünk, 1.5 év múlva lakást vettünk együtt, gondolom ez üti az eljegyzést. :) Így kívülről durva, de mi nagyon sokat beszéltünk róla és nagyon komolyan vettük az anyagi elköteleződést is. 2 év után eljegyzés, rá kicsivel házasság. 6 éve együtt vagyunk, és iszonyú boldogok. Férjemnek én vagyok az első komoly kapcsolata, egyébként.
Mellesleg 1 éve itthon vagyunk egyfolytában ugye, alig találkozunk mással, egyszer se veszekedtünk, meg se romlott a kapcsolatunk, pedig kijutott azért a nehézségekből is.
Magyarán: nagyon az embereken múlik, mit hoznak ki belőle. Hogy most a Tinderen ismerkedtek az nem mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!