Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen ismerkedés, 1 év után eljegyzés. Hosszú életű kapcsolat lesz?
Nálunk is hasonlóan történt, azt kivéve, hogy szűz épp nem voltam, mikor megismertem.
Egyelőre 4 éve tart, szóval jó várakozást, ha abban bízol, hogy rövid életű lesz :D
Utolsóval értek egyet az 1-2 partner nem oszt szoroz.
Amikor már 5+ beszélünk az más
Ez csak kettőtökön múlik, nem csak a nőn, rajtad is. Ha eddig nem ütköztetek komolyabb problémába, nem volt holtpont a kapcsolatban, akkor valószínűleg ez az igazi.
Azért még mindig igaz, hogy az első 1-2 év a rózsaszín köd időszaka, és olyankor is szeretni kell a másikat, amikor nem minden felhőtlen.
Sok boldogságot kívánok nektek!
Ez esetben csak a kettejükön múlik*. Láttam már Tinderről házasságot tönkremenni és nem olyan rég az unokatesómét is. Ők 16 éves koruk óta együtt voltak, mindenben elsők voltak egymásnak, 7 év után házasság, gyerek, minden ami kell.. most töltik a 30-at és februárban írták alá a válást.
Személyfüggő, van aki szereti, hogy csak egy emberrel van, van akinek még élnie kell. Szerintem erre nincs jó válasz, nem lehet előre megjósolni.
Ez csak az adott 2 emberen múlik.
Mi pl netes társkeresőn ismerkedtünk meg. 2,5 hét netes ismerkedés, majd randi. Azóta együtt.:), 2,5 hónap után eljegyzés, 1 év után összeköltözés, fél évre rá esküvő.
11 éve vagyunk együtt, 9,5 éve házasok is. :) Tavaly fogadtunk örökbe együtt egy kiskutyát:)))
Együtt fogunk megöregedni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!