Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinyes, ha ragaszkodom a gyűrűhöz és a "megszokott" lánykéréshez?
Nem tudom megfogalmazni hogy miért. Nem az a lényeg, hogy drága legyen, nem vágyom se aranyra, se gyémántra.
Szimplán csak maga a gyűrű, és annak a szimbolikája.
Miért volnál kicsinyes?
Egyszerűen számodra fontosak a szimbólumok.
Nekem fontos, számára ez csak egy üres marketingfogás, még nem is tartja hagyománynak.
Elfogadta hogy én szeretnék egyet, bár nem tudtam rá egyértelmű indokot adni.
(Mielőtt valaki félreértené, nem erőltetem rá a nézeteimet, ez egy kivételes dolog. Ő például pánikrohamot kap a templomokban, így érte szívesen lemondtam a templomi esküvőről, mert neki ez rossz lenne)
Nem kicsinyes. Ha neked fontos, akkor fontos. Neki üres marketing fogás. Mi a fontosabb, gondolat vagy az érzés?
Ha téged boldoggá tesz, őt meg hidegen hagyja, nem inkább arra felé kéne hajlani, ami a páromat boldoggá teszi? Vagy inkább arra ha valaki makacsul ragaszkodik, mert csak?
A páromat boldoggá teszi ha én is nézem vele a biciklis videókat. De nagyon. Engem nem érdekelnek, de odaülök, mert örül.
"Ő például pánikrohamot kap a templomokban"
És tükörképe van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!