Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túrázás közben, egy erdei kis tó mellett a Bükkben, az erdő közepén :) Éppen szemerkélni kezdett az eső, pocsék idő volt, de egy lélek sem volt így rajtunk kívül ott, csak a mókusok láthatták a dolgot :D Éppen a tájban gyönyörködtem, amikor megfordultam és láttam, hogy ott térdel és feltette A kérdést :)
Tudtam amúgy, hogy mire készül, éreztem rajta, hogy nagyon izgult egész nap :D Látványosan sokáig fordítottam hátat neki, amíg a tájat néztem (amúgy tényleg gyönyörű volt, május elején, minden már zöld, meg virágzó meg minden), kicsit ügyetlenkedett amíg elővette a gyűrűt, de hát ez is hozzátartozott a dolog varázsához. Nekem nem vont le az élményből semmit egyébként, hogy nem ért teljesen meglepetésként, és életem egyik leggyönyörűbb emlékeként dédelgetem :)
Rá 365 nappal megvolt az esküvő is.
5: nekem sem lesz, de megmelengető legalább olvasni:)
Ki pontoz le mindenkit???
Elém állt a névnapomon és azt mondta: "Tudom, hogy nem így képzelted a lánykérést, de lennél a feleségem?"
Amilyen hülye vagyok, örültem neki, pedig nem volt valami romantikus, bár a gyűrű nagyon szép volt. Én éreztem magam megtisztelve, hogy végre hajlandó feleségül venni. Röhejes, mert igazából csak megoldotta magának a lakhatását, mivel az én házamban éltünk.
Szerintem is jó olvasni.
De itt csak az, pontoz le aki irigykedik 😉😉
Nyaralni voltunk, itt Magyarországon. Sétáltunk "haza" az étteremből a panzióba, egy kis téren kellett átmenni. Szép, térköves, padok, hangulatos lámpák... Mivel csendes kisváros, forgalom sem volt, csak mi voltunk. Itt kérte meg a kezemet gyűrűvel, letérdelve.
(Mi is úgy voltunk, hogy előtte már beszéltünk róla, hogy diploma után esküvőt szeretnénk, ez előtte volt pont egy évvel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!