Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eljegyzésből mikor lett "jelkép", amit csak lehúzunk, meg csak nekünk szól, és attól még nem fogunk esküdni?
14.55 ez nem kettőtöknek egy szimbólum. Az egy egész világ számára látható gyűrű, amit a hozzám jössz feleségül? Igen kíséretében húznak fel.
Kettőtök szimbóluma lehet egy kettétört medál vagy akármi. Ez majd nem olyan, mintha odafirkantanám a nevem elé, hogy dr. mert szerintem ez jól jelképezni, hogy én okos vagyok.
Amióta az ilyen nők elvesztették az erkölcsi tartásukat,önérzetüket. Élni akarnak,minél több pasit kipróbálni. Aki megfelel az ágyban,azzal összeköltözni,esetleg gyereket is szülni!
Egy idő után rájönnek,hogy ők nem feleségek,csak szeretők,vagy szebben mondva élettársak.
Ha bevallják önmaguknak,hogy ez számukra megalázó,akkor legalább menyasszonyok akarnak lenni,és utána férjhez menni.
Ha a férfi erre nem hajlandó,akkor hangoztatják,hogy nem akarnak házasságot,mert az csak egy darab papír!
Nem azt mondom,hogy feltétlenül szűzen menjenek férjhez,de ne is cserélgessék a pasasokat. Ha valakivel szeretik egymást,költözzenek össze fél-egy évre. De előtte tisztázzák,hogy mindeketten komolyan gondolják-e a kapcsolatot. Gyereket pedig csak a házasság után kellene vállalniuk. Főleg a gyerek érdekében.
Az pedig csak kifogás,hogy azért nem kötünk házasságot,mert nincs pénzünk a lakodalomra,vagy az "álom" ruhára.
A házasság sikere nem a nagy felhajtástól függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!