Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar elvenni?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt a barátommal, együtt is lakunk. Nagyon szeretnék már menyasszony lenni, de mindig ha megkérdezem, hogy mikor számíthatok rá, akkor nem válaszol, vagy azt mondja, hogy "majd később"... Mit gondoltok erről?
2021. jan. 22. 18:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%

Mindkét férjem hosszú, évekig tartó rétestészta-kapcsolat után, pár hónap együttjárás után vett el.

Nem, nem miattam mentek szét, már szingliként ismertem meg mindkettejüket.

A te pasid is hamar meg fog nősülni, miután megjött az eszed és otthagyod.

2021. jan. 22. 19:01
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
#10 Az a gond, hogy addig gondolom nincs terítéken a gyerekvállalás, amíg nem házasodnak össze.
2021. jan. 22. 19:17
 13/27 anonim ***** válasza:
27%

#12 Nem muszáj azért házasnak lenni mert valaki gyereket akar. Én se nősültem meg, mégis van két fiam.

Van akinek minden vagyaa nagy felhajtás, meg ,hogy asszonyneve legyen.

Üdv:10-es

2021. jan. 22. 19:28
 14/27 anonim ***** válasza:
49%

11-es

,, mindkét férjem "..

Ez sokat el is árul arról, mennyire volt őszinte a szándék mind a kettőtökben néhány hónap járás után. :D

2021. jan. 22. 20:17
 15/27 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként gondolom ti is fiatalon jöttetek össze.

Én és a barátnőm is 7 éve voltunk/vagyunk együtt a srácokkal, 18 évesen jöttünk össze. Egyikőnket sem kérték meg, bár én az exemmel nyíltan beszéltem erről anno. Eleinte nekem nem volt fontos a házasság, de már nekem is jól esett volna. Viszont nem voltunk, azaz inkább az exem olyan anyagi helyzetben, hogy ezt meglépjük.. És őszintén, féltem is volna így elköteleződni mellette, mert nem bánt jól a pénzzel, erre nehéz egy életet alapozni. És a házasság után ugyebár már a felelősség közös az anyagiakért méginkább.. Meglepődnék, ha az új nője kezét azonnal megkérné, súlyos problémák vannak nála.

A barátnőm is szeretne már menyasszony lenni, azaz szeretett volna, még 2 éve. Nem történt meg, már nem is vágyik rá. A pasi még egyértelműen nem áll készen erre, éretlen. Ettől függetlenül imádja a barátnőmet, de most nehéz időszakban is vannak, mert barátnőm elbizonytalanodott őt illetően. Szegény srác nagyon szenved, nem akarja őt elvesziteni.

Szóval nem tudom.. Nem kell egyből arra gondolni, hogy nem szereti a kérdezőt a párja. Sok férfin ezt tapasztalom körülöttem, hogy még 30 körül sem érettek eléggé ahhoz, hogy férjjé váljanak, mert az már nagyon felnőttes lenne.. Ilyen férfiak viszont mást sem vesznek el egyből, nem kell általánosítani.

Milyen egyébként a kapcsolatotok? Nincs ellaposodva? Anyagilag jól álltok, telne esküvőre, stb?

Hány évesek vagytok?

Beszélj vele kicsit komolyabban erről, mik a tervei, veled tervezi-e a jövőt. Az esküvőhöz nincs kedve, vagy veled leelni egy életet? Nem mindegy, ezt jó lenne tisztázni.

2021. jan. 22. 20:27
 16/27 anonim ***** válasza:
75%
Nem is fog elvenni!
2021. jan. 22. 20:53
 17/27 anonim ***** válasza:
17%
14 ugyanez jutott eszembe, mégis milyen ratarti a csaj.
2021. jan. 23. 10:11
 18/27 anonim ***** válasza:
70%

A 2 férjes vagyok.

Az eszedbe sem jutott, hogy az első házasságom az akkori férjem halála miatt ért véget?

Amúgy most is házassávban élek, a másodikban (és az utolsóban).

Egy tuskó vagy.

2021. jan. 23. 11:01
 19/27 anonim ***** válasza:
40%

Kedves 18, nem, nem jutott eszembe, nyilván ha ezt az információt is kozlod teljesen máshogy fest a dolog, és nem izetlenkedtem volna a megjegyzesemmel.

Szóval hátrább az agyarakkal, te se pironkodva írtad a kerdezonek a megjegyzesedet a ferjeid megelőző retesteszta kapcsolatairól.

17

2021. jan. 23. 11:55
 20/27 anonim ***** válasza:
57%

Az első házasságom vége nem tartozott a kérdező problémájához.

De tény, hogy mindkét férfi fülig belém volt esve, amikor pár hónap utánmegkérték a kezem, majd szintén pár hónappal később össze is házasodtunk.

2021. jan. 23. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!