Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Férfiak, erre a kérésre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, erre a kérésre, miképp reagálnátok?

Figyelt kérdés

Miután megkértétek a barátnőtök kezét, ő igent mondott. Nem sokkal később autóval utaztok, majd váratlanul kéri, hogy álljatok meg.

Egy mező van az út mellett, és kéri sétáljatok vele, mert kérne valamit.

Odavezetne a villanypásztorhoz, amit a mező szélénél állítottak fel, és kéri, hogy vizeld le a drótot, majd lehúzza a gyűrűt.

Elmondja, hogy ez nem gyerekes vicc, de látni akarja, meddig mész el érte. Szóval, elő a péniszt!

2020. dec. 27. 14:31
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
31%
Én férfi vagyok, minden vágyam hogy a barátnőmet pisilni lássam de se házasság előtt se utána nem mer előttem pisilni egyet, bejátszottam hasonlót, de csak nevetett rajta, és mondta, hogy nem, pedig szerintem semmi gáz nincs benne nekem meg tetszene a látvány.
2021. jan. 2. 18:38
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Kiégek xd
2021. jan. 10. 21:37
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Én még a hölgyet is levizelném. :)
2021. jan. 17. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!