Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, erre a kérésre, miképp reagálnátok?
Miután megkértétek a barátnőtök kezét, ő igent mondott. Nem sokkal később autóval utaztok, majd váratlanul kéri, hogy álljatok meg.
Egy mező van az út mellett, és kéri sétáljatok vele, mert kérne valamit.
Odavezetne a villanypásztorhoz, amit a mező szélénél állítottak fel, és kéri, hogy vizeld le a drótot, majd lehúzza a gyűrűt.
Elmondja, hogy ez nem gyerekes vicc, de látni akarja, meddig mész el érte. Szóval, elő a péniszt!
Nem rázna meg az áram, csak mondom.
De a kérdés hülyeség.
"Amíg így gondolkozol egy kapcsolatról, meg se forduljon a fejedben a házasság."
Miért ne? A fejében van elég üres hely, hogy ilyesmit forgasson benne, a házasság viszont nem reális úgysem neki ennyi ésszel.
"Adnál 5M-et, a tesója cégére?"
Simán! Érdekelnek a befektetési lehetőségek, ha a testvére megfelelő üzleti modellel áll elő (nem csak azzal, hogy te sógi, van egy jó ötletem, adj egy ötöst), és megfelelő biztosítékot kapok (értsd, nem azt, hogy "majd megadom"), akkor miért ne?
Viszont a saját testvéremnek sem adtam, amikor nem volt hajlandó hozni egy üzleti tervet.
"Lennél kezese a hugának?"
Nem nagyon lennék senki kezese, de el tudok képzelni olyan helyzetet, amikor belemennék. Az egész csak biztosítékok kérdése.
14.-nek.
De egy férfiben van egészséges bizonyítási vágy, nem? Sportol, hogy jobban nézzen ki, és erősebb legyen a párja szemében. Jobb kocsit vesz, hogy lássák a társadalmi státuszát. Minőségibb nőkkel ismerkedik, mert fontos, hogy ez által is elismerjék a környezetében.
A versenyszellem alapvető. Szerintem.
15: igen, egy férfiben ezek megvannak.
Viszont amit te itt lezavarsz, az még férfi szemmel nézve sem férfias.
Tudod férfias nem attól lesz valaiki, hogy verseng.
Akkor tessék: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Talán így elfogadhatóbb, érthetőbb, reálisabb a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!