Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha a másik visszautasítja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a másik visszautasítja az eljegyzési gyűrűt, az gyakorlatilag a párkapcsolat végét jelentheti?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy mi történik abban az esetben, ha az egyik fél szeretné eljegyezni a másikat, de a partnere visszautasítja ezt? Elképzelhető, hogy ez olyan mértékű lelki sérülést okoz mindkettő fél részére, hogy a párkapcsolat teljesen tönkremehet? Lehetséges, hogy egy rosszul időzített eljegyzés egyben vízválasztó is lehet a kettejük közötti kapcsolat szempontjából? Hogyan lehet helyrehozni a lelki sérülést egy visszautasított eljegyzési ajánlat után?

2020. dec. 18. 11:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
#10: Ugye akkor is ezt mondod, ha a barátnőd mondja, hogy 1-2 éven belül házasodni szereten, és te nem.
2020. dec. 18. 18:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Egy mód van, onnantól: a nőnek kell megkérni a pasi kezét."

A romantikus filmeket leszámítva a házasságot azért előre megbeszélik a felek és egyeztetik a jövőbeni terveiket. Így akkora meglepetést nem okoz a lánykérés, és mivel már megvan beszélve, nemet is ritkán szoktak mondani.

2020. dec. 18. 18:26
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

Nost itt írtam egy korábbi kérdés alá is,hogy én pl erősen gondolkozom az elutasításon. De emiatt nekem is eszembe jutott ez a kérdés,hogy vajon azt fogja gondolni az elutasított fél,hogy innentől vége?mert nem tudja majd az egoja elfogadni és duzzogni fog?

Nekem azaz okom,hogy a párom karácsonykor akarja megkérni a kezem,pedig mondtam neki,hogy ne akkor tegye .Ez elég erős indok az elutasításra szerintem...a másik,hogy mostanában amúgyis soksztunk vitázni miatta,belőle eredő problémák miatt tehát instabíl a kapcsolat mostanában.

De kinézem belőle,hogyha nemet mondok akkor soha többé nem akarja megkérni a kezem,pedig amúgy igent mondanék,ha mondjuk 1-2 hónap múlva kérné meg és békés időkben...sehogysem jó ez.

2020. dec. 19. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én anno megkérdeztem a férjemet kíváncsiságból, hogy ha nemet mondtam volna a lánykérésre, akkor szakított volna- e? ( 2,5 hónap után kérte meg a kezem). Azt mondta, hogy nem szakított volna, de többet nem kért volna meg, így max akkor házasodtunk volna össze ezek után, ha én kérem meg😂 Szerintem ez teljesen korrekt.:)
2020. dec. 19. 18:07
 15/15 anonim ***** válasza:
55%

Azért is érdekes ez a kérdés, mert amikor egy férfi visszautasító a házasság témában X év után azzal a kamu szöveggel, hogy "nem fontos ez", "enélkül is megvagyunk", "minek sietünk", "majd egyszer", az persze nem baj, ugye?

Akkor a nő miért ne mondhatná ugyan ezt??? Ja mert már megvette a gyűrűt a pasi és hetekig tervezgetett? Szegény... A nő meg valószínűleg évek(!) óta tervezget és álmodozik, mire kap egy "majd egyszer"-t. Dehát az ugyebár teljesen rendben van. Meg akkor gondolom szakítani sem kéne, hát micsoda hiszti az, hogy nem érti meg, hogy eszedbe sincs házasodni vele még pár évig... Aha, értem! Ennyire ne legyetek nárcisztikusak kedves férfiak!

2022. júl. 1. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!