Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Karácsonyi lánykéréshez lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karácsonyi lánykéréshez lenne ötlet? Nem szokványos "szent este gyűrűt kap" eljegyzésre gondoltam.

Figyelt kérdés
Szeretnék valami frappáns ötlettel előrukkolni, van akit ötletesen kért meg a párja? Hogy lehetne még különlegesebb? Minden ötletet szívesen fogadok

2020. dec. 7. 06:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
9%
Nem azt kérdezte, hogy szerintetek gáz-e, vagy sem. Senkit nem érdekel a véleményetek.
2020. dec. 7. 12:24
 22/27 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem ez sehogy sem frappáns.

Én azért nem szeretem a karácsonyi eljegyzéseket, mert az ünnep mindenkié. Erre fel egy szerelmes párocska fogja magát, és kisajátítja magának az egészet. Na, ezért tartom hülyeségnek.

Mondjuk ha a vírus miatt esetleg ketten vagytok a lakásban, és senki másra nem kell odafigyelni, mehet.

2020. dec. 7. 13:05
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

#14 épp ezaz. Ha nekem a latex jumpsuit tetszik, akkor abban házasodom. Ha a Karácsonyi lánykérés nem tetszik.. Hát akkor ez van, nyilván nem mondanék nemet csak ezért. "Hát nem tudom Szivi, most Karácsony van, kérj már meg inkább 3 nap múlva". :D

(Volt is itt ilyen kérdés, hogy a csaj kiakadt, mert otthon kérte meg a pasi a semmiből és így nemet is mondott, mert nem volt nagy felhajtás)

Ez nem arról szól, hogy mások azt gondolják hogy de gáz, hanem hogy ÉN gondolom snassznak.

2020. dec. 7. 13:52
 24/27 anonim ***** válasza:
71%
Ha különleges lánykérést akarsz, miért azon a napon jegyzed el, amikor a legtöbben hasonlóan cselekednek hosszú évek óta? Lapos, unalmas, és már-már kínos az a sok karácsonyi eljegyzés. Bármit csinálhatsz, ez nem lesz több "szokványos" karácsonyi meggyűrűzésnél.
2020. dec. 9. 11:28
 25/27 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is ciki :( Sajnos nekem is a barátom azt mondja hónapok óta,hogy karácsonykor akarja megkérni a kezem :( hiába mondtam neki többször is,hogy kérlek ne,mindenki akkor jegyzi el a barátnőjét és amúgyis karácsonykor ne.. de őt nem érdekli... de nem csak azért gáz ,mert karácsony,hanem ,hogy így bejelntette előre,hogy bizony ez lesz,számítsak rá. Annyira elment a kedvem az egésztől ,hogy azt érzem nem is szeret igazán,ha ennyire semmibeveszi a kérésemet. Csak,mert ő a ffi agyával azt gondolja,hogyez egy jó ötlet... szerintem hanyagolja mindenki ezt ,mert annyira ciki a nőnek,hogy iylen pasim van aki ennyire ötlettelen ,romantikátlan stb...gáz.
2020. dec. 10. 09:13
 26/27 anonim ***** válasza:
87%
#25 Az élet más területén is ilyen tirpák a barátod? Nem is értem, mit lehet ilyen kőbunkókon szeretni. Mondj neki nemet.
2020. dec. 15. 13:07
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

26,ami azt illeti néha igen bunkó. De nem azt modnom,hogy jaj mindig és mindennap ilyen. Alapból minden oké vele,de azért néha vannak bunkóságai.

És igen erősen gondolkozom rajta,hogy nemet fogok mondani,ha tényleg meglépi ezekután,hogy annyiszor mondtam,hogy ne karácsonykor kérje meg a kezem.

Az biztos,hogy sírni nem fogok az örömtől és a pillanatnyi hangulatomtól fog függeni,hogy ezekután igent vagy nemet mondok neki...de valóban azt érdemelné ha megteszi.

2020. dec. 19. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!