Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonyi lánykéréshez lenne ötlet? Nem szokványos "szent este gyűrűt kap" eljegyzésre gondoltam.
#9 igazából az anyagi részét félreérted. Mi nem is szoktunk csak valami jelképeset ajándékozni, így nem az a bajom, hogy na most nem kapom meg Karácsonyra azt a könyvet, amire vágytam.
Számomra egyszerűen snassz. Ugyanúgy, hogy sokaknak a párizsi, Eiffel torony melletti lánykérés az, én azt mégis romantikusnak tartom. De az még mindig ritkább a környezetemben, mint a Karácsonyi lánykérés. Az valahogy várható. 24-25 körül felmész facebookra, hogy "na, kit jegyeztek el idén?" és minden egyes évben lesz legalább 3, pedig nincs is rengeteg facebook ismerősöm.
Harmas
“Én arra lennék kíváncsi, hogy aki hőbörög ezen, az egyáltalán akar-e xy felesége lenni?” es “Akinek nem mindegy az időpont, annak nem hiszem, hogy való lenne a házasság.”
Nezd, azt gondolom, ahol megtortenik az eljegyzes, ott valoszinuleg korabban mar beszeltek errol a temarol, es biztos vagyok benne, hogy sok esetben elhangzik az is, melyik esemenyen NE tortenjen meg a dolog. En pl megmondtam a paromnak, nekem a Valentin nap, a szuletesnapom es a karacsony harmasa amelyeken idegennek ereznem a leanykerest, de persze ez minden kapcsolatban mas. Szerintem ezt igazan figyelembe vehetne a ferfi, marad az evbol 360 nap amikor megtortenhet az eljegyzes, igy azzal kulonlegesse tenni azt az egy napot.
#11. -1 probléma akkor. De ha a házasság rólatok szól, kit érdekel más hogy csinálja? Ha más fehér uszályos habosbabos ruhában vonul, akkor te latex jumpsuitban, ha a bahamákon van a nászútja másnak, akkor te csak azért mész balatonlellére (akár télen) vagy mi?
Egy lánykérés a pár életében mindenképpen különleges, az meg egy más tészta, hogy manapság ennyire belelátni mások életébe, ahogy az is szubjektív, kinek mi a snassz. Nekem pl a pofahúzkodás olyan snassz, mert sokan csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!