Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Karácsonyi lánykéréshez lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karácsonyi lánykéréshez lenne ötlet? Nem szokványos "szent este gyűrűt kap" eljegyzésre gondoltam.

Figyelt kérdés
Szeretnék valami frappáns ötlettel előrukkolni, van akit ötletesen kért meg a párja? Hogy lehetne még különlegesebb? Minden ötletet szívesen fogadok

2020. dec. 7. 06:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%

#9 igazából az anyagi részét félreérted. Mi nem is szoktunk csak valami jelképeset ajándékozni, így nem az a bajom, hogy na most nem kapom meg Karácsonyra azt a könyvet, amire vágytam.

Számomra egyszerűen snassz. Ugyanúgy, hogy sokaknak a párizsi, Eiffel torony melletti lánykérés az, én azt mégis romantikusnak tartom. De az még mindig ritkább a környezetemben, mint a Karácsonyi lánykérés. Az valahogy várható. 24-25 körül felmész facebookra, hogy "na, kit jegyeztek el idén?" és minden egyes évben lesz legalább 3, pedig nincs is rengeteg facebook ismerősöm.

2020. dec. 7. 08:36
 12/27 anonim ***** válasza:
84%

Harmas

“Én arra lennék kíváncsi, hogy aki hőbörög ezen, az egyáltalán akar-e xy felesége lenni?” es “Akinek nem mindegy az időpont, annak nem hiszem, hogy való lenne a házasság.”

Nezd, azt gondolom, ahol megtortenik az eljegyzes, ott valoszinuleg korabban mar beszeltek errol a temarol, es biztos vagyok benne, hogy sok esetben elhangzik az is, melyik esemenyen NE tortenjen meg a dolog. En pl megmondtam a paromnak, nekem a Valentin nap, a szuletesnapom es a karacsony harmasa amelyeken idegennek ereznem a leanykerest, de persze ez minden kapcsolatban mas. Szerintem ezt igazan figyelembe vehetne a ferfi, marad az evbol 360 nap amikor megtortenhet az eljegyzes, igy azzal kulonlegesse tenni azt az egy napot.

2020. dec. 7. 08:42
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
A karácsony már önmagában szokványos, minden évben csak ekkor legalább 2-3 ismerősöm kezét megkérik. :D Ez innentől fogva csak közhely lehet, szóval ha különlegeset akarsz, akkor az év valami más, látszólag jelentéktelen napján is megteheted. Mivel most nincs semmi nyitva, ezért otthon gyertyafényes vacsi közben is megtehetnéd vagy séta egy szép helyen, amit más is írt.
2020. dec. 7. 09:07
 14/27 anonim ***** válasza:
72%

#11. -1 probléma akkor. De ha a házasság rólatok szól, kit érdekel más hogy csinálja? Ha más fehér uszályos habosbabos ruhában vonul, akkor te latex jumpsuitban, ha a bahamákon van a nászútja másnak, akkor te csak azért mész balatonlellére (akár télen) vagy mi?

Egy lánykérés a pár életében mindenképpen különleges, az meg egy más tészta, hogy manapság ennyire belelátni mások életébe, ahogy az is szubjektív, kinek mi a snassz. Nekem pl a pofahúzkodás olyan snassz, mert sokan csinálják.

2020. dec. 7. 09:44
 15/27 anonim ***** válasza:
75%
Van ilyen kolléganőm. Karácsonykor jegyezték el.. idestova 7 évvel ezelőtt :D Azóta se volt esküvő xD
2020. dec. 7. 09:48
 16/27 anonim ***** válasza:
89%
A két ünnep között jobb lenne a lánykérés.
2020. dec. 7. 09:57
 17/27 anonim ***** válasza:
24%
#12. Nyilván nem arról beszélt senki, hogy a másik kifejezett kérése ellenére kérik meg a vagy b napon csak azért is. Azt se tudjuk, a kérdezőnek szabad-e vagy tilosban jár, szó volt-e róla egyáltalán.
2020. dec. 7. 10:12
 18/27 anonim ***** válasza:
2020. dec. 7. 11:34
 19/27 anonim ***** válasza:
19%
Fú, de gáz... Pont annyira, mint nőt venni feleségül, meg templomban házasodni, manapság. Ne halgass másokra, egyáltalán nem gáz. Ezt csak azok mondják, akiket még nem kértek meg, vagy nincs jobb dolguk. Egy lánykérés sosem gáz, hanem egy nemes gesztus, a szerelem és összetartozás kifejezése a másik felé, legyen az karácsonykor, húsvétkor, vagy augusztus harmadikán.
2020. dec. 7. 12:19
 20/27 anonim ***** válasza:
36%
Ja és nem véletlen házassági évforduló van, nem eljegyzés forduló. Annyira felfújjàk ezt mások, mintha nekik nem lenne mindegy. Mi is a házasságit ünnepeljük, ahogy minden más ember.
2020. dec. 7. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!