Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez most azt jelenti, hogy el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most azt jelenti, hogy el akar jegyezni?

Figyelt kérdés

4 éve járunk, 21 évesek vagyunk, szoktunk beszélni a közös jövőről ez nem titok, sőt még az eljegyzéssel is szoktunk viccelődni. A minap magamnak küldtem egy képet a telefonjáról Messengeren és a kép kiválasztása közben láttam, hogy ott van egy screenshot egy gyűrűről. Azért lepődtem meg, mert elég csillogós volt, mi pedig elég egyszerű, természetközeli, letisztult ízlésűek vagyunk. Nyilván nem kutakodtam tovább, rögtön kiléptem.

Nem akarom túlgondolni ezt, lehet valami más miatt volt ez a screenshot, ti mit gondoltok?

2020. dec. 3. 12:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%

10#

Lehet van félre spórolt pénze. 😀

Csak az esküvő részletei lenne màs tészta.

Én, 21 évesen nem is gondoltam még az esküvőre 🤷 2 Komoly szàndékú embernek való. Nem úgy hogy össze hàzasodnak 1 év utàn elvàlnak. 4 év ide vagy oda. Sok fiatal van akik 18 éves korukban össze jöttek s csak 25 max 26 évesen hàzasodtak össze vagy nem.

Neharagudj de, nem tudjuk a pasid szàndékait. Lehet oda teszi a karàcsonyfa alá 🤷🤷

2020. dec. 9. 11:55
 12/21 A kérdező kommentje:

köszönöm az értelmes válaszokat. akik meg csak arra mentek hogy lelombozzanak: nem vagyok rápörögve a lánykérésre, sőt kifejezetten idegen és fura lenne, ha karácsonykor történne.

amúgy a párom dolgozik, van pénze. Azért tettem ki ezt a kérdést mert hirtelen azt sem tudtam mit gondoljak és érdekelt, hogy másnál esetleg volt-e ilyen.

Nincsenek elvárásaim, ha 4 év múlva kéri meg akkor akkor és kész. Nem terveztem a rosszindulatúakat kommentelni, de egészen megdöbbentett, hogy hányan érkeztek ehhez a kérdéshez "úgyselegyennekedjó" "fiatalonnemlehetkomolykapcsolatod" attitűddel

2020. dec. 9. 12:34
 13/21 anonim válasza:

Lehetséges, hogy pont ünnepekre időzít, de ne éld bele magad, mert akkor lehet nagyot csalódsz ha mégse kéri meg a kezed.

21 éves már nem gyerek, simán lehet elég érett egy ilyen döntéshez, ami ráadásul még nem is "jogilag kötelező érvényű", de egy nagyon szép gesztus a részéről.

Azért majd ünnep után írd meg, végül megkért-e

Sok boldogságot, ha így lesz!

2020. dec. 12. 14:49
 14/21 anonim válasza:
100%
Na, eljegyzett?
2021. jan. 11. 21:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Nyilván nem, mert lapít a kedves kérdező. Vagy akár nem őt.
2021. jan. 12. 10:17
 16/21 A kérdező kommentje:
haha nem:D és nem is vártam karácsonykor, annál azért kreatívabb. nem tudom, miért gyűlt ide ennyi frusztrált ember, de köszi az érdeklődést jól vagyunk, együtt vagyunk, minden király:) egyáltalán nem bánom, hogy nem most, nekem tényleg mindegy, hisz fiatalok vagyunk. aki meg nem hiszi és csak utálkozni jön ide, annak tök őszintén minden jót kívánok, mert biztos nagy lehet a baj otthon, ha ennyire feszélyezi hogy egy másik ember boldog kapcsolatban él
2021. jan. 12. 11:55
 17/21 anonim ***** válasza:
59%
Ja, kb. mint a fosbukon. Ott is mindenki boldog és szép, sikeres.... :)
2021. jan. 12. 13:25
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Eljegyzés nélkül is lehet boldogsàgban élni. Ha el akar venni, úgy is elvesz. Persze a közös jövő megbeszélése sokat szàmít!De ha nem kérne meg akkor elkeserednél?már nem szeretnéd? Nem vagyok rossz indulatú csak, kicsit bele kell làtni a dolgkoba! Miért kell kapkodni ezzel? Lehet még ő vàrna vele. Annak nincs értelme hogy kapkodàs legyen a dolgokkal, utànna meg vàlàs. Nem értem ezt a hamar gyorsan sietést! 🤔😑

Vannak olyanok akiknek nem fontos a hàzasság. Egészség, szeretet, boldogsàg legyen.! Az én nénjém Boldog csalàdban élt. S ki erőszakolta az eljegyzést/ hàzassàgot. Meg is romlott a kapcsolat el is vàltak 1 éven bellül. Nem mindenkinek gyere-be van a hàzassàggal/ eljegyzéssel kapcsolatban.

Van aki előbb meggyőződik hogy milyen azzal az illetővel TÀVABB kapcsolatot élni.Nem minden àm, a tök "KIRÀLY" kapcsolat! Lehetnek később problémàk is.! Akkor bizonyosodik meg az ember, hogy elég érett és felnőtt-e a komoly nagybetűs dolgokhoz. 🤷

(21 év..pff 4 év kapcsolat az semmi) jah 25-26 évesen írnàd, akkor mondom azt, ja rendben..Nyugi, nem maradsz vén làny! Majd igen el vesz.Majd.

2021. jan. 12. 14:26
 19/21 anonim ***** válasza:
59%
Aki ennyire bizonygatja, hogy ő milyen boldog és milyen király minden, általában azoknál minden van csak boldogság meg királyság nem :D
2021. jan. 15. 13:22
 20/21 anonim ***** válasza:
52%

Engem 20 évesen jegyzett el a párom, 3 év után. Ebbe a korba már egyáltalán nem korai a gyűrű adás, ha olyan szintén van a kapcsolat.

Megtörtént már azóta kérdező? 😊

2021. ápr. 22. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!