Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit szokás költeni átlagosan egy eljegyzési gyűrűre? Mennyiért vettétek? Illetve milyen minőségű volt?
Ahogy az anyagi helyzeted engedi. A gyèmánt pedig amerikai majmolás.
Egy jeggyűrű sima minta nélküli arany karika párban.
Ezt a gyèmàntgyűrüt a kommersz amerikai tàrsadalom találta ki, itt meg propagàljàk a kereskedők.
Egy hàzasság semennyire nem lesz tartósabb egy több milliós gyűrűtől. Csak rongyrázás az egész.
Ha a szeretet mèrtékét anyagiakkal mérik akkor màr az szart sem èr.
A jeggyűrünek pedig szimbolikus értéke van.
7-es válaszoló vagyok.
Én azért szeretnék gyémántot, mert semmi ékszerem nincs (hiába szeretem) és ezt az egyet mindig hordanam, különleges jelentéssel bírna számomra és nekem jó érzés lenne, ha tudnám, hogy a nagy kérdés gyémántgyűrűvel történne. Plusz a havi kerestünk ennek a 2-3xosoa, szóval szerintem nem teljesíthetetlen. Ja, és közös kassza van nálunk, szóval" az én penzembol is menne rá". Barátomnak is megvesszük ami a kívánsága, az enyém pedig ez lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!