Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szokás pontosan esküvői köszönőlapba írni?
A párommal eljegyzési összejövetelt tartunk szűk családi körben (szülők, nagyszülők, testvérek...) mivel még nem sikerült az idők során a két családot így összehozni.
Mindkét család ajándékozós, biztosan hoznak ajándékot, ételt, vagy valami kedvességet ami szívből jön, így arra gondoltunk, egy kedves köszönőlapot adnánk mindenkinek. A gond ott kezdődik, hogy nem tudjuk igazán mit is kellene ebbe beleírni.
Gondolom annyi nem elég, hogy köszönjük a jókívánságokat?!
Tudnátok ötleteket adni? Esetleg vannak itt olyanok akik esküvőjük során adtak ilyet?
Én röviden és tömören fogalmaznék, pl. Köszönjük, hogy velünk töltöttétek ezt a csodás napot és osztoztatok az örömünkben!
Én úgy értelmeztem, hogy ezt nem az esküvőn adjátok majd oda, hanem az eljegyzési összejövetelen? Ha esetleg az esküvőn adnátok oda, akkor esetleg a köszönőlapra nyomtattatnék közös képet az eljegyzési buliról, amin ti és a köszönőlapot kapó személy lennének, igy lenne emlékük a napról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!