Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajban vagyok mit tegyek?
Szerintem is jó ötlet, ha őszintén oda mész hozzá és elmondod az érzéseidet. Minnél előbb, hogy ne az esküvő után derüljenek ezek ki, még nem késő kilépni és megelőzheted a vállát is.
Amúgy, ha a másik lánnyal randiztál, még ha nem is történt semmi, már maga a randi szó fogalma meg a randi menete megcsalásnak számít.
És nem csoda, ha a gyereket korainak tartja 1 hónap után, ilyenkor az nem számít, hogy évekkel ezelőtt is együtt voltatok...egyáltalán miért is jegyezte el ilyen hamar? Elsietted a dolgokat...
Én a helyedben kertelés nélkül leülnék vele és kijelenteném, hogy nem azért akarok megnősülni, hogy utána ne tudjak a feleségemmel értelmes felnőttek módjára megbeszélni dolgokat, amik nekem fontosak. Ha ő nem hajlandó őszintén (!) elmondani, hogy mit akar ebben a kapcsolatban (az sem baj, ha nem ugyanazt akarja, mint én, de akkor mondja meg és ne raboljuk egymás idejét), akkor én nem szeretnék vele házasságot kötni, ugyanis nekem a család, a gyerekek prioritást élveznek és nem az a típus vagyok, aki évekig hagyja, hogy halogassák ezeket a fontos beszélgetéseket.
Ha ezt nem képes megérteni, akkor nincs más választás, más utakat kell járnotok. Mondjuk nem tudom, az a későbbiekre nézve mennyivel lenne jobb, ha csak amiatt mondaná azt, amit hallani akarsz, hogy biztosan elvedd feleségül.
Tudod, van is egy ilyen effektus, hogy a kapcsolat elején a feleket inkább azt mondják a másiknak, amit az hallani szeretne, közben meg azt gondolják, hogy majd úgyis megváltozik a véleménye, miközben lehet hogy évekkel később derül csak ki, hogy mindketten arra vártak titokban, hogy a másik végre megváltoztassa a véleményét.
Szerintem elhamarkodott döntés volt egy hónap után megkérni, de ő meg elfogadta. Neki is illenék menyasszony módjára viselkedni, ergo gondolni a jövőre, ápolni a kapcsolatotokat.
Szerintem is minél hamarabb mondd el neki, hogy ennek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!