Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Bajban vagyok mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajban vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Baratnőmet eljegyeztem. De idő közben pár hét alatt rájöttem mégsem tudnám vele leélni az életem. Sok a veszekedés, nem tudjuk megbeszélni a problémákat, én már szeretnék gyereket, ő viszont azt mondja várjunk még, nem beszél a közös jövőről, ha felhozom neki, pl milyen házunk lesz stb és a gyerek. Emiatt elbizonytalanodtam, és ki szerettem belőle. Hogy mondjam meg neki? Ezen kívül most megismertem valakit aki megfogott, de nem emiatt szakitanék. Ez csak egy újabb megerősítés, hogy nem elég erős a kapcsolatunk,hogy valaki másra is felfigyeltem.
2020. aug. 14. 07:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
93%
Egy hónap után?? Idióta vagy drága barátom, egyáltalán nem meglepő hogy a nőd ezt korainak érzi
2020. aug. 14. 09:34
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jó ötlet, ha őszintén oda mész hozzá és elmondod az érzéseidet. Minnél előbb, hogy ne az esküvő után derüljenek ezek ki, még nem késő kilépni és megelőzheted a vállát is.

Amúgy, ha a másik lánnyal randiztál, még ha nem is történt semmi, már maga a randi szó fogalma meg a randi menete megcsalásnak számít.

És nem csoda, ha a gyereket korainak tartja 1 hónap után, ilyenkor az nem számít, hogy évekkel ezelőtt is együtt voltatok...egyáltalán miért is jegyezte el ilyen hamar? Elsietted a dolgokat...

2020. aug. 14. 10:18
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben kertelés nélkül leülnék vele és kijelenteném, hogy nem azért akarok megnősülni, hogy utána ne tudjak a feleségemmel értelmes felnőttek módjára megbeszélni dolgokat, amik nekem fontosak. Ha ő nem hajlandó őszintén (!) elmondani, hogy mit akar ebben a kapcsolatban (az sem baj, ha nem ugyanazt akarja, mint én, de akkor mondja meg és ne raboljuk egymás idejét), akkor én nem szeretnék vele házasságot kötni, ugyanis nekem a család, a gyerekek prioritást élveznek és nem az a típus vagyok, aki évekig hagyja, hogy halogassák ezeket a fontos beszélgetéseket.

Ha ezt nem képes megérteni, akkor nincs más választás, más utakat kell járnotok. Mondjuk nem tudom, az a későbbiekre nézve mennyivel lenne jobb, ha csak amiatt mondaná azt, amit hallani akarsz, hogy biztosan elvedd feleségül.

Tudod, van is egy ilyen effektus, hogy a kapcsolat elején a feleket inkább azt mondják a másiknak, amit az hallani szeretne, közben meg azt gondolják, hogy majd úgyis megváltozik a véleménye, miközben lehet hogy évekkel később derül csak ki, hogy mindketten arra vártak titokban, hogy a másik végre megváltoztassa a véleményét.

2020. aug. 14. 10:37
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
2020. aug. 14. 11:34
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elhamarkodott döntés volt egy hónap után megkérni, de ő meg elfogadta. Neki is illenék menyasszony módjára viselkedni, ergo gondolni a jövőre, ápolni a kapcsolatotokat.

Szerintem is minél hamarabb mondd el neki, hogy ennek vége.

2020. aug. 14. 11:36
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan, őszintén, minél előbb szakítás...
2020. aug. 14. 11:40
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Tragikus. 1 hónap után mégis milyen jövőt kellene terveznie úgy, hogy te már most kikacsintasz? Nem is értem a koncepciót. Tényleg szakíts inkább, mindenkinek jobb lesz úgy.
2020. aug. 16. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!